Kodas: 8710255135267

IAMS CAT OCEAN COD 85G KATĖMS

0,99 €/ vnt.
11,65 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 0,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    IAMS Naturally Adult Cat Ocean Cod in Gravy – visavertis ir subalansuotas konservuotas aukščiausios kokybės ėdalas suaugusioms katėms su vandenyno menke padaže.

    Sudėtis: mėsa ir gyvulinės kilmės produktai, žuvis ir žuvies produktai (4% menkės), augalinės kilmės produktai, mineralai, aliejai ir riebalai (0,1% žuvų taukai, 0,05% saulėgrąžų aliejus).

    Analitinės sudedamosios dalys: 9,3% proteinų, 5,1% riebalų, 1,8% pelenų, 0,4% ląstelienos, 79,3% drėgmės.

    Priedai: Vitaminai: vit. D250 TV/kg, vit. E 150 mg/kg Mikroelementai: mangano sulfato monohidratas 2,2 mg/kg, cinko sulfato monohidratas 33,5 mg/kg.

    Šėrimo normos: 4 kg svorio katei duoti maždaug 2,5-3,5 pakelių per dieną, padalinant į bent du šėrimus. Pradedant Iams šerti pirmą kartą, rekomenduojama pereiti nuo seno ėdalo palaipsniui, per 4 dienas. Katė gali suėsti daugiau ar mažiau, priklausomai nuo amžiaus, temperamento ir aktyvumo. Katės indelyje visada turi būti švaraus geriamo vandens. Atidarytą pakelį laikyti šaldytuve.

    Charakteristikos
    TipasKonservai
    Prekinis ženklasIAMS
    Pakuotė0,085 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.