-15%
JOSERA JOSICAT KITTEN 650G KATĖMS IR KAČIUKAMS
Kodas: 4032254773962

JOSERA JOSICAT KITTEN 650G KATĖMS IR KAČIUKAMS

3,96 € 3,37 €/ vnt.
5,18 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 3,37 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Visavertis sausas maistas kačiukams ir nėščioms katėms. Sudėtis: džiovintų paukštienos baltymų pilno grūdo kukurūzai miežiai paukštienos riebalai hidrolizuoti paukštienos baltymai runkelių pluoštas hidrolizuoti gyvuliniai baltymai 1,0% lašišų aliejaus mineralai.

    Kai kačiukai auga, nėščios ir žindančios katės, ypač svarbu tiekti optimaliai subalansuotą maistą. Josera Josicat Kitten yra daug energijos suteikiantis, lengvai virškinamas ir itin skanus maistas augantiems kačiukams ir katėms.Jo sudėtis buvo sukurta taip, kad idealiai tinka kačiukams pirmaisiais gyvenimo mėnesiais, taip pat nėščioms ir žindančioms katėms. Su dideliu kiekiu energijos, baltymų ir lašišų aliejaus, kad būtų patenkinti dideli šio ypatingo gyvenimo etapo mitybos reikalavimai.

    Maistas yra lengvai virškinamas ir jame yra maistinių skaidulų, kurios neleidžia susidaryti plaukų kamuoliams.

    Blizgus ir šilkinis kailis bei sveika oda yra optimalios jūsų katės dietos požymiai. Taip yra dėl vertingų riebalų rūgščių, vitaminų, taip pat lengvai pasisavinamo organinio pavidalo cinko ir vario.

    Nėščios katės: Mitybos poreikiai nėštumo metu priklauso nuo numatomo kačiukų skaičiaus. Kad išvengtumėte komplikacijų gimdymo ir laktacijos metu, venkite per daug šerti kates nėštumo metu.

    Žindymo patelės: Jei reikia, dozę galima padidinti „pagal poreikį“, nes žindančių patelių poreikiai priklauso nuo kačiukų skaičiaus vadoje ir pieno kokybės laktacijos metu. Gamintojas: JOSERA PETFOOD GMBH & CO. KG
    Industriegebiet Süd
    DE-63924 Kleinheubach
    Vokietija

    Charakteristikos
    TipasSausas maistas
    Prekinis ženklasJOSERA
    Pakuotė0,65 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.