Kodas: 8003507970984

STEFANPLAST TRANSPORTAVIMO DĖŽĖ GYVŪNAMS GULLIVER 1 48X32X31H

15,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 15,99 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Gulliver 1 idealiai tinka katėms ir mažiems šunims. Yra įvairių spalvų, jame yra šoninė ventiliacija, plastikinės durys su "clip-on" sistema uždarymui, saugos diržų kabliukai ir ergonomiška rankena. Lengvai surenkamas, valomas. Saugus augintiniui, puikiai tinka kelionėms įvairiomis transporto priemonėmis.
Matmenys, cm: 48x32x31h.

Transportavimo dėžė - nešynė mažiems augintiniams su plastikinėmis durelėmis. 90% perdirbta medžiaga.

Gulliver 1 yra praktiška ir universali transportavimo dėžė - nešynė, tinkanti katėms ir mažo dydžio šunims. Jame yra šoniniai plyšiai, užtikrinantys teisingą vidinę aeraciją, plastikinės durys, kurias galima uždaryti iš išorės spaustukais, įmontuotos saugos diržų angos, ergonomiška rankena ir grotelės viršutinėje dalyje. Jis yra saugus naminiams gyvūnėliams, lengvai surenkamas, švarus ir puikiai tinka keliauti su ištikimu draugu įprastomis transporto priemonėmis.

Renkantis transportavimo dėžę - nešynę mažo dydžio naminiams gyvūnams, tokiems kaip katės, maži šunys, triušiai ar kiti maži gyvūnai, reikia atsižvelgti į keletą pagrindinių veiksnių ir savybių:

Dydis ir tinkamumas: nešynė turi būti pakankamai erdvi, kad jūsų augintinis galėtų patogiai sėdėti, stovėti, apsisukti ir atsigulti. Išmatuokite savo augintinio ūgį ir ilgį, kad įsitikintumėte, jog nešynė yra tinkamo dydžio.

Vėdinimas: geras oro pralaidumas yra labai svarbus, kad jūsų augintinis būtų ramus ir jaustųsi patogiai. Ieškokite transportavimo dėžių su tinklinėmis plokštėmis arba keliomis ventiliacijos angomis.

Saugumas ir sauga: įsitikinkite, kad transportavimo dėžė yra tvirta ir turi saugius užraktus. Jis taip pat turėtų turėti tvirtą pagrindą stabilumui.

Patogumas: ieškokite nešynių su paminkštintomis grindimis arba galimybe pridėti pagalvėlę, kad būtų patogu, ypač ilgoms kelionėms.

Medžiaga: nešynės yra pagaminti iš įvairių medžiagų, tokių kaip minkštas audinys, kietas plastikas arba abiejų derinys. nešynės su minkštu šonu puikiai tinka kasdieniam naudojimui ir kelionėms, o kietosios pusės suteikia daugiau saugumo ir yra tinkamos vizitams pas veterinarą ar ilgesnėms kelionėms.

Patogumas transportuojant: įvertinkite tokias detales kaip rankenos, pečių dirželiai ar ratukai. Lengvos transportavimo dėžės idealiai tinka trumpiems atstumams, o dėžės su ratukais geriau tinka oro uostuose ir ilgesniems pasivaikščiojimams.

Lengva prieiga: nešikliai su keliais prieigos taškais palengvina jūsų augintinio įkėlimą ir iškėlimą, o tai ypač naudinga, jei jūsų augintinis nervingas arba sunkiai suvaldomas.

Patvirtinta aviakompanija: jei planuojate skristi su savo augintiniu, įsitikinkite, kad transportavimo dėžė atitinka oro linijų keleivių salone keliamus reikalavimus.

Populiaru:
Minkštašonės nešynės: lengvi, sulankstomi. Geriausiai tinka ramiems augintiniams ir trumpoms kelionėms.

Kietašoniai: saugesni ir lengviau valomi. Idealiai tinka naminiams gyvūnėliams, kurie yra nervingi arba linkę kramtyti.

Kuprinės: puikiai tinka žygiams ir išvykoms. Be to, rankos visada bus laisvos. Įsitikinkite, kad pakanka ventiliacijos.

Slingai: geriausiai tinka labai mažiems augintiniams. Jie kabinami ant peties ir laiko gyvūną prie kūno.

Ratukiniai: panašūs į lagaminus ant ratukų, puikiai tinka tiek didesniems, tiek mažiems augintiniams, ilgesniems pasivaikščiojimams.

Gamintojas: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Italija.

Platintojas: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Vilniaus r., LT-14262 Lietuva. Reg.Nr.: r LT KPT 24023. Tel. (8 5) 270 9020, e. p. info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Charakteristikos
Prekinis ženklasSTEFANPLAST
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.