TIK INTERNETU
EUKANUBA ADULT FOR LABRADOR RETRIEVER 12 KG ŠUNIMS
Kodas: 8710255121819

EUKANUBA ADULT FOR LABRADOR RETRIEVER 12 KG ŠUNIMS

66,45 €/ vnt.
5,54 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI

Su pridėtu gliukozaminu ir chondroitinu, kurie padeda išlaikyti sveikus sąnarius.

Su antioksidantais vitaminais, kurie padeda išlaikyti stiprią natūralią organizmo apsaugą.

Unikali DentaDefense dantų apsaugos technologija padeda išlaikyti dantis švarius ir sveikus.

Sukurtas išsaugoti sveiką širdį su L-karnitinu ir natūraliu taurinu.

Didelis kiekis baltymų padeda išlaikyti liesą raumenų masę.

Su omega-6 ir omega-3 riebalų rūgštimis, kurios padeda išlaikyti sveiką odą ir žvilgantį kailį.

EUKANUBA Breed Specific sausas šunų pašaras Labradoro retriveriams, taip pat idealiai tinka garbanotiesiems retriveriams ir Česapyko įlankos retriveriams. Jis kruopščiai subalansuotas norint padėti jūsų Labradorui nugyventi ilgą ir sveiką gyvenimą.

Šis specialus sausas pašaras suteikia jūsų šuniui 100% visavertę ir subalansuotą mitybą ir jo sudėtyje yra kalcio, taip pat gliukozamino ir chondroitino sulfato, kurie padeda sustiprinti kaulus ir paremti sveikus sąnarius. Jo sudėtyje yra omega-6 ir omega-3 riebalų rūgščių, kurios padeda išlaikyti sveiką odą ir žvilgantį kailį.

Sukurta su veterinarijos gydytojais ir rekomenduojama geriausių veisėjų, EUKANUBA suteikia visą reikalingą mitybą kiekvienam jūsų šuns gyvenimo etapui.

Džiovinta vištiena ir kalakutiena (23%, natūralus taurino šaltinis), kukurūzai, kviečiai, sorgas, miežiai, gyvūninės kilmės riebalai, džiovintas cukrinių runkelių minkštimas (2,8%), hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, džiovintas visas kiaušinis, kalio chloridas, kalcio karbonatas, žuvų taukai, natrio chloridas, natrio heksametafosfatas, fruktooligosacharidai (0,28%), linų sėmenys, džiovintos alaus mielės, gliukozaminas (432 mg/kg), chondroitino sulfatas (43 mg/kg).

SUDEDAMOJI DALIS PROCENTAI
Baltymai23%
Riebalų kiekis13%
Omega-6 riebalų rūgštys2,2%
Omega-3 riebalų rūgštys0,34%
Žali pelenai6,9%
Neapdorotos skaidulos2,7%
Kalcis1,1%
Fosforas0,9%

Priedai:

Vitaminai: Vitaminas A: 45540TV/kg, Vitaminas D₃: 1511TV/kg, Vitaminas E: 253mg/kg, L‐karnitinas: 48mg/kg, β‐karotenas: 5,0mg/kg.

Mikroelementai: vario sulfatas pentahidratas: 56mg/kg, kalio jodidas: 4,0mg/kg, geležies sulfatas monohidratas: 743mg/kg, mangano sulfatas monohidratas: 56mg/kg, mangano oksidas: 40mg/kg, cinko oksidas: 258mg/kg, natrio selenitas: 0,25mg/kg.

SVORISŠĖRIMO NORMA (GRAMŲ PER PARĄ)
20kg210-230g
25kg240-270g
30kg275-305g
35kg305-335g
40kg330-370g
45kg360-400g

Pradėję šerti EUKANUBA, pamažu pripratinkite per 4 dienas. Rekomenduojame šerti savo šunį du kartus per dieną. Padalykite lentelėje nurodytą dienos pašaro kiekį iš porcijų skaičiaus. Jūsų šuo gali ėsti daugiau ar mažiau, ir tai priklauso nuo jo amžiaus, temperamento ir aktyvumo.

Šuniui visada padėkite daug šviežio vandens atsigerti.

Charakteristikos
TipasSausas maistas
Prekinis ženklasEUKANUBA
Pakuotė12 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.