Nauja
TASTE OF THE WILD WETLANDS SU PAUKŠTIENA 12,2KG ŠUNIMS SAUSAS BEGRŪDIS
Kodas: 0074198614226

TASTE OF THE WILD WETLANDS SU PAUKŠTIENA 12,2KG ŠUNIMS SAUSAS BEGRŪDIS

65,89 €/ vnt.
5,40 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 65,89 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    TASTE of the WILD Wetlands – begrūdis šunų maistas su paukštiena, skirtas suaugusiems šunims. Laukinės paukštienos mėsa pasižymi patraukliu skoniu ir lengvai pasisavinama energija. Šunų maistas TASTE of the WILD Wetlands praturtintas vaisiais bei daržovėmis suteikiančiais naudingų antioksidantų imuninei sistemai. Maistas šunims TASTE OF THE WILD Wetlands skirtas patenkinti suaugusių šunų mitybos poreikius.

    Ne narvuose užaugintos – skrudinta putpelė ir skrudinta antis yra lengvai virškinamų baltymų šaltiniai, reikalingi šunims, kurio jie trokšta.
    Probiotikai – 80 milijonų gyvų, aktyvių kultūrų, kurios padeda palaikyti sveiką virškinimo ir imuninę sistemas.
    Baltymų mišinys optimaliam maitinimui – keli baltymų šaltiniai užtikrina, kad jūsų šuns poreikiams patenkinti būtų pakankamas kiekis ir įvairovė.
    Idealiai tinka suaugusiems šunims – šis receptas yra specialiai sukurtas siekiant aprūpinti visaverte mityba ir padėti palaikyti geros sveikatos būklę.
    Džiovintos trūkažolių cikorijos šaknys – prebiotinių skaidulų šaltinis naudingas bakterijoms virškinimo sistemoje.
    Antioksidantai – daržovės, ankštiniai augalai ir vaisiai, įskaitant saldžias bulves, žirnius, pomidorus, mėlynes ir avietes, teikia maistines medžiagas, kurios padeda palaikyti bendrą jūsų šuns gerovę, o garantuotas cinko, seleno ir vitamino E kiekis palaiko imuninę sistemą.

    Rekomendacinės TASTE of the WILD Wetlands paros šėrimo normos:

    Šuns svoris (kg) 1kg 2,25kg 4,5kg 9kg 13,5kg 18kg 27kg 36kg 45kg 57kg 68kg 79kg

    Kiekis (g) 33g 50g 75g 133g 175g 225g 300g 366g 433g 500g 575g 650g

    Tai yra tik orientacinės normos, faktinės šėrimo normos priklauso nuo jūsų šuns amžiaus, aktyvumo ir kitų individualių savybių. Stebėkite savo šuns svorį ir jei reikia, pakoreguokite maitinimo normą. Maistą šuniui keisti palaipsniui. Visą laiką šuniui turi būti pasiekiamas šviežias vanduo.

    Taste ot the Wild pagaminta Diamond Pet Foods, JAV.
    Sudėtis
    Antiena 12,5%, antienos miltai 12,5%, vištienos miltai 12,5%, saldžiosios bulvės, žirniai, bulvės, vištienos riebalai, kiaušinių produktai, vandenynų žuvų miltai, bulvių baltymas, kepta putpeliena 1%, kepta antiena 1%, rūkyta kalakutiena, pomidorų minkštimas, mineralai, džiovinta cikorijos šaknis, pomidorai, mėlynės, avietės, jukos (yucca schidigera) ekstraktas.

    Priedai (per kg)
    Vitaminai: vitaminas A (3a672a) – 10000 IU/kg vitaminas D3 (E671) – 750 IU/kg, vitaminas E (3a700) – 150 IU/kg Mikroelementai: geležies chelatas iš amino rūgščių hidrato 60mg/kg vario chelatas iš amino rūgščių hidrato 7,0mg/kg geležies sulfato monohidratas 60mg/kg vario sulfato penta hidratas 7,0mg/kg kalio jodidas 1,5mg/kg mangano chelatas iš amino rūgščių hidrato 14mg/kg mangano oksidas 14mg/kg mangano sulfatas 14mg/kg cinko chelatas iš amino rūgščių hidrato 75mg/kg cinko sulfatas 75mg/kg natrio selenitas 0,3mg/kg Amino rūgštys: taurinas 0,1%. Jusliniai priedai: natūralūs kvapieji junginiai.

    Analitinės sudedamosios dalys
    Baltymai 32%, riebalų kiekis 18%, žalia ląsteliena 4,0%, žali pelenai 8,8%.

    Charakteristikos
    TipasSausas maistas
    Prekinis ženklasTASTE OF THE WILD
    Pakuotė12,2 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.