-20%
MARGARITA KAKĖ MAKĖ VANILĖS KVAPO VONIOS PUTOS PRIEŠ MIEGĄ 250 ML
Kodas: 4770001336229

MARGARITA KAKĖ MAKĖ VANILĖS KVAPO VONIOS PUTOS PRIEŠ MIEGĄ 250 ML

3,79 € 3,03 €/ vnt.
12,13 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 3,03 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Išsimaudyti šiltoje vonioje su muilo burbulais – vienas, paskaityti pasaką prieš miegą – du, susapnuoti mylimiausius monstrus – trys! Kiekvienas Kakės Makės vakaras yra nepakartojamas nuotykis. Nerk į putų pilną vonią ir pratęsk dienos žaidimus. Jeigu nori pagaminti kuo daugiau burbulų, pilk muilo putas tiesiai po stipria šilto vandens srove ir gerai išmaišyk. Ar atspėsi, kuo šį kartą kvepia tavo muilo burbulai? Ledais, keksiukais, pienišku kokteiliu – šitaip kvepia nuostabi vanilė, kuri švelniai ramina po smagių dienos žaidimų ir vaikučiams linki labos nakties.

Vanile kvepiančių putų sudėtis papildyta alavijų geliu ir vitaminu B5, kad žaidimų vonioje metu būtų puoselėjama ir vaikučio kūno odelė.
*Dėl sudėtyje esančių natūralių ingredientų gali keistis produkto spalva nuo šviesiai gelsvos iki gintaro spalvos. Produkto kokybei ir saugumui tai įtakos neturi. Įpilkite nedidelį kiekį putų po tekančio šilto vandens srove. Po maudynių kūną nuliekite vandeniu.
Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Panthenol, Parfum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Charakteristikos
Prekinis ženklasMARGARITA
Pakuotė0,25 l

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.