Kodas: 0000000169240

SODO NAMAS DIZAINAS 03 SU DVIGUBU GRŪDINTU 4MM STIKLU, 3X1,69M

7 369,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 40 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Unikali vieta JŪSŲ LAISVALAIKIUI IR HOBIUI

Tai jūsų galimybė investuoti į savo gerbuvį. Tapę modulinio, medinio dizaino sodo namo savininku, turėsite įvairios paskirties erdvę. Tai puiki galimybė sukurti kambarį augalams, zoną patogiam poilsiui arba unikalų biurą su įkvepiančiu vaizdu, kuriame galite sutelkti dėmesį į tai, kas jums svarbu. Pasirinkus komplektaciją su papildomomis šilumą izoliuojančiomis medžiagomis ir 2 sluoksnių stiklinimu, namas bus tinkamas naudoti ištisus metus – net ir žiemą. Pasirinkite savo poreikius ir pageidavimus atitinkantį dizainą ir spalvas, pateikite užsakymą, gaukite lengvai montuojamą ir kokybišką medinį namą, kurį pristatysime saugiai ir pilnai paruoštą surinkimui.


Dizainas ir kokybė.
Mūsų gaminiuose dera funkcionalumas, kokybė ir ilgaamžiškas dizainas, kuris atlaiko laiko išbandymą. Dinamiškas kasdienio gyvenimo tempas reikalauja naujoviškų metodų visais aspektais. Kurdami medinio dizaino namus atsižvelgėme į tai, kaip svarbu taupyti laiką ir energiją, reikalingą surinkimui. Skirtingi dizainai yra skirti suteikti jums kuo daugiau variantų, atitinkančių jūsų skonį. Visi jie puikiai atrodys jūsų sode, kieme ar gamtos apsuptyje.

Mediniai namai gražesniam gyvenimui.
Rinkitės medinio dizaino namus, kad pagerintumėte savo gyvenimo kokybę – tai prasminga ir apčiuopiama investicija į jūsų gerovę ir komfortą. Šio dizaino namai – tai išskirtinė vieta atsipalaiduoti ir praleisti brangias akimirkas su artimaisiais ar draugais, pavyzdžiui, žaisti smagius stalo žaidimus ar įsitraukti į įdomius pokalbius. Įsivaizduokite – ramų vasaros rytą su puodeliu mėgstamos, aromatingos kavos, skaitant puikią knygą ar tiesiog mėgaujantis nuostabiu kraštovaizdžiu ir gamtos garsais, gryname ore ir komfortu. Tačiau galbūt toks namas galėtų tapti ir kūrybine tapybos studija ar ramia darbo erdve? Mes mielai įgyvendinsime jūsų viziją vadovaudamiesi aukščiausiais standartais.

Privalumai
Vienas iš pagrindinių medinio dizaino namo privalumų yra galimybė jį įrengti bet kurioje jūsų pasirinktoje vietoje per santykinai trumpą laiką. Konstrukcijos karkasas yra specialiai sukurtas taip, kad būtų užtikrintas patogus ir efektyvus surinkimo procesas. Visos pastato dalys yra specialiai išbandytos apkrova, kad būtų užtikrintas saugumas, estetika ir funkcionalumas. Mediena yra unikali medžiaga, kuri kartu su technologinėmis naujovėmis yra nepaprastai patvari ir ilgaamžė. Visos pastato dalys padengtos patvariais dažais, kurie padės apsaugoti medines konstrukcijas nuo besikeičiančių oro sąlygų. Pasirinkę komplektaciją su 2 sluoksnių stiklinimu ir apšiltintu pagrindu, gausite puikią šilumos izoliaciją, kuri padės palaikyti komfortišką temperatūrą šaltuoju metų laiku ir net žiemą tokį namą pavers jaukia poilsio zona ar gražiu vidiniu sodu.

STIKLINIMAS.
Standartinėje komplektacijoje siūlome kokybišką stiklinimą su ypač patvariu 4 mm storio grūdintu stiklu. Jei norite papildomos garso ir šilumos izoliacijos, rekomenduojame rinktis 2 sluoksnių stiklą.




Tai tiks kiekvienam dizainui.

Dizainas 03

Nedideli, lengvai surenkami namai idealiai tiks ieškantiems vietos tiek savo pomėgiams, tiek poilsiui. Vienos vertikalios juostos dizainas išsiskiria plačiomis pritaikymo galimybėmis ir galimybe pasiūlyti didelę vertę neprarandant kokybės. Dekoratyvinės medinės plokštės suteikia unikalų akcentą, kuris suteikia šiuolaikiškumo, o plokščių spalvą galima derinti pagal jūsų pageidavimus, todėl papildomas statinys gražiai derės bendram kontekste prie jūsų namo architektūros.

Galimi dydžiai:
3x1,69m ir 2,76m aukščio
3x2,46m ir 2,76m aukščio
3x3,23m ir 2,76m aukščio
3x4m ir 2,76m aukščio
3x4,77m ir 2,76m aukščio

Galima įsigyti su grūdintu viengubu 4 mm stiklu arba dvigubu stiklu (skirtu žiemos sezonui)

Kontaktinis tel. nr. 862070986 (Produkto vadovas - Augis)

Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

SODO NAMAS DIZAINAS 03 SU DVIGUBU GRŪDINTU 4MM STIKLU, 3X1,69M
+ +
Komplekto kaina
7 651,99 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.