Kodas: 4820023361140

ŪKIŠKAS MUILAS DRUG VAIKIŠKŲ RŪBŲ SKALBIMUI 125G

0,99 €/ vnt.
7,92 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 0,74 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    DRUG ūkiškas muilas vaikiškų rūbų skalbimui 125 g

    Skirtas kūdikių ir vaikų rūbeliams, jautrios ir alergiškos odos žmonių drabužiams bei apatiniam trikotažui skalbti. Efektyviai skalbia, lengvai išsiskalauja. Nesausina rankų odos. Išskalbti drabužėliai nedirgina odos.

    NAUDOJIMO BŪDAS: sudrėkinkite audinį, nešvarias vietas patrinkite muilu, palikite 10-15 minučių pastovėti, išskalaukite šiltu vandeniu arba plaukite renkomis įprastai.

    Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Naudoti pagal paskirtį. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu.

    SUDĖTIS: Daugiau kaip 30% anijoninių aktyviųjų pavišiaus medžiagų, mažiau kaip 5% fosfatų, mažiau kaip 5% EDTA ir jos druskos, kvapai.

    Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.



    Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.

    Kilmės šalis: Ukraina.

    Gamintojas: Ukraina.

    Buitinis muilas – vienas ekonomiškiausių ir tradiciškiausių švaros problemos sprendimo būdų. Buitinis muilas gaminamas iš natūralių žaliavų arba iš sintetinių riebalų rūgščių. Nors oficialus terminas - skalbiamasis muilas, jo panaudojimas kur kas platesnis. Buitinis muilas skirtas sanitariniams-higieniniams ir ūkiniams tikslams - skalbti, plauti paviršius, indus ir kt. Gerai išsiplauna karštame ir šaltame vandenyje, puikiai pašalina senas nešvarias dėmes, nepamainomas skalbiant darbo drabužius. Tinka vaikų ir kūdikių rūbams skalbti nuo +20°C iki +95°C temperatūros vandenyje.

    Buitinis muilas vis dar randa savo pirkėjų, nepaisant didžiulio skalbimo priemonių pasirinkimo parduotuvėse. Jis daugiausia naudojamas skalbimui, ypač vaikiškiems ir natūraliems audiniams, taip pat paviršiams plauti. Faktas yra tas, kad šis muilas turi daug savybių, kurios nėra būdingos kitų tipų plovikliams.

    Pirma, tai natūralus ir aplinkai nekenksmingas produktas. Kietieji ūkiniai muilai – tai riebalų rūgščių natrio druskos ir gaminami iš augalinių aliejų ir gyvulinių riebalų bei aukštos kokybės specialių priedų, kurie pagerina jų vartojimo savybes.

    Antra, skalbinių muilas turi šarminį balansą (pH 11-12), dėl kurio jis gali pašalinti net labiausiai įsisenėjusius nešvarumus. Galima skalbti tiek šaltame, tiek karštame vandenyje. Pastebėta, kad vilnonių gaminių plovimas ūkiniu muilu jiems naudingas, tampa purūs ir minkšti.

    Trečia, įrodyta, kad ūkinis muilas turi antibakterinių savybių. Kaip antiseptikas jis naudojamas medicinoje ir yra nepamainomas valant pramonines patalpas.

    Ir, galiausiai, ūkinis muilas yra nekenksmingas žmonėms, nes jame yra tik natūralūs komponentai*. Jis yra hipoalergiškas (galima skalbti net vaikiškus drabužėlius) ir nedirgina odos.

    *Prieš naudodami, pasitikrinkite ar jūsų naudojamas muilas pagamintas tik iš natūralių medžiagų, ar jame yra ir priedų.

     

    Riebalų rūgščių kiekis skalbinių muile neviršija 72%, turi daug šarmų, greitai ir efektyviai tirpdo nešvarumus, be to, turi antimikrobinį poveikį. Muilo, įskaitant ūkinį, vertė yra galimybė jį plačiai pritaikyti. Tačiau šis ploviklis turi ir trūkumų. Šarmas, kuris taip puikiai susitvarko su dėmėmis, tuo pačiu sausina ir nuriebalina rankų odą. Todėl naudokite apsaugines pirštines arba panaudoję ūkinį muilą, nepamirškite patepti rankų drėkinamuoju kremu.

     

    Didelis riebalų rūgščių kiekis (72%) užtikrina didesnę muilo valymo galią.

    Priklausomai nuo riebalų rūgščių kiekio, yra trys skalbinių muilo kategorijos:

    I (72%), II (70%), III (65%).

    Kuo didesnis riebalų rūgščių kiekis, tuo muilas geriau susidoros su nešvarumais ir bakterijomis.

     

    Turimais duomenimis, senovės Šumere ir Babilone (apie 2800 m. pr. Kr.) buvo gaminamas šiuolaikinio ūkinio muilo pirmtakas. Muilo gamybos būdų aprašymai buvo rasti Mesopotamijoje ant molio lentelių, datuojamų maždaug 2200 m. pr. Kr. e. Antrojo tūkstantmečio prieš Kristų vidurio Egipto papirusas rodo, kad egiptiečiai reguliariai plaudavosi muilu. Panašūs plovikliai buvo plačiai naudojami ir Senovės Romoje.

     

     

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasDRUG

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.