Kodas: 5903314046519

PERGEL SKALBIKLIS 1,5L UNIVERSAL

2,57 €/ vnt.
1,71 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,80 € (-30 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Skirtas visų rūšių audiniams skalbti automatinėmis skalbyklėmis bet kokio kietumo vandenyje. Be mirkymo. Be fosfatų.
    NAUDOJIMO BŪDAS: užpilti tiesiai ant stipriai suteptų vietų. Įpilti į skalbyklės būgną. Nenaudoti vilnai ir šilkui. Vilną ir šilką skalbti specialiais skalbikliais.
    Kai vanduo minkštas - silpnai suteptiems skambiniams naudoti 60ml vidutiniškai nešvariems skalbiniams naudoti - 120ml labai nešvariems skalbiniams naudoti - 180ml.
    Kai vanduo vidutinio kietumo - silpnai suteptiems skambiniams naudoti 60ml vidutiniškai nešvariems skalbiniams naudoti - 120ml labai nešvariems skalbiniams naudoti - 180ml.
    Kai vanduo kietas - silpnai suteptiems skambiniams naudoti 90ml vidutiniškai nešvariems skalbiniams naudoti - 150ml labai nešvariems skalbiniams naudoti - 210ml.
    SUDĖTIS: mažiau kaip 5% nejoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų, konservantai (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, natrio chloridas) dažai, kvapai (Citronellol, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional).
    Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.
    Geriausia naudoti iki pabaigos: nurodyta ant pakuotės.
    1,5L
    Logistinėje dėžėje yra 10vnt
    Kilmės šalis: ES
    Gamintojas: Garchem, Kakolewo 68a, 62-066 Granowo

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasPERGEL
    Pakuotė1,5 l

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.