-25%
WC VALYMO MILTELIAI ORO 100G
Kodas: 5902650661134

WC VALYMO MILTELIAI ORO 100G

1,87 € 1,40 €/ vnt.
14,03 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,40 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Tualeto valymo milteliai ORO 100g

Skirtas tualeto valymui ir nukalkinimui. Padeda pašalinti kalkių, purvo ir šlapimo apnašas, palaikyti švarą. Naudojant reguliariai (rekomenduojamą kartą per savaitę) neleidžia susidaryti kalkių nuosėdoms bei neutralizuoja nemalonius kvapus.

NAUDOJIMO BŪDAS: Prakirpti paketėlį ir atsargiai supilti visą turinį į unitazą. Laukti kol susidarys aktyvios, valančios putos. Palikti 15 minučių, kol putos nusistovės. Nuvalyti tualetą šepečiu ir nuplauti vandeniu. Nenaudoti ant marmuro ir kitų rūgštims jautrių paviršių. Nenaudoti kartu su plovikliais, kurių sudėtyje yra chloro. Jei produktas išsiliejo ant grindų arba ant rūgštims jautrių paviršių, atsargiai surinkti produktą ir kruopščiai nuplauti likučius vandeniu.

Pavojinga. Smarkiai pažeidžia akis. Gali dirginti kvėpavimo takus. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Stengtis neįkvėpti dulkių/dūmų/dujų/rūko/garų/aerozolio. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ/kreiptis į gydytoją. Laikyti užrakintą.

Sudėtis: daugiau kaip 30% natrio bisulfatas, daugiau kaip 5%, bet mažiau kaip 15% anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos kvapai. Sudėtyje yra: benzensulfonrūgšties, C10-13 alkilo darinių, natrio druskų, citrinos rūgšties.

Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

Partijos numeris atitinka pagaminimo data. Partijos numeris: nurodyta ant pakuotės.

Turinį/talpyklą šalinti pagal nacionalinius reikalavimus.



100g

Logistinėje dėžėje yra 12vnt

Kilmės šalis: EU

Gamintojas: ORO Polska sp. z o.o. ul. Tanowska 20a 72-010

Charakteristikos
Prekinis ženklasORO
Pakuotė0,1 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.