Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems. Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai, aitriosios paprikos (čili).PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti...
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos (čili), česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, kalendros, garstyčios, ožragės, kmynai.Vartokite daržovių (ypač morkų), sriubų, ryžių, žuvų bei mėsos patiekalams gardinti. Šie prieskoniai suteiks suteikia gaivų ir lengvai aštrų skonį.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
Grynasis kiekis: 70 g. Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, ciberžolės, pomidorai, petražolės, krapai, meškiniai česnakai. Vartojama kiaušinių patiekalams, ypač omletams, daržovių bei mėsos troškiniams, sriuboms ir košėms gardinti. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ....
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ...
Švelnus prieskonių mišinys mėsos patiekalams gardinti, kuriame dominuoja raudonieji svogūnai, persipinantys su paprikomis, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, rūkytos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, bazilikai, petražolės. Laikyti...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Grynasis kiekis: 20 g Kilmės šalis - Šri Lanka. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje....
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ....
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili),...
Grynasis kiekis: 40 g. Sudedamosios dalys: šitake grybai (valgomieji danteniai), česnakai, špinatai, svogūnų laiškai, petražolės, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo...
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Garam masala mišinys pagamintas iš kalendrų, kuminų, cinamonų , kardamonų ir kitų kvapniųjų prieskonių. Šildantis ir kvapnus mišinys jūsų patiekalams suteiks naujų skoninių spalvų ir aromatų. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako. Grynasis kiekis:...
Spalvingas - juodųjų ir geltonųjų garstyčių žaismas, persipinantys su kitais prieskoniais, puikiai tinka mėsai marinuoti, steikams kepti, troškintoms daržovėms skaninti. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, garstyčios, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI -...
Tai Graikų virtuvė - be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka su viskuo!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, garstyčios, česnakai, petražolės, imbierai, citrinų žievelės, baltieji pipirai, mėtos, rozmarinai. Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardinti PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį,...
Originali Gruziniška receptūra, kurioje persipina žolelių gausa: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai ir kita. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai, dašiai, pipirmetės, lauro lapai, šafranas. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Portugalijoje churrasco" reiškiai - kepta mėsa. Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys puikia tinkantis visai mėsai ant grotelių kepti. Nesvarbu ar tai kiauliena, jautiena, ar paukštiena. Visada puikiai... Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, kalendros, kajeno pipirai, rūkytos raudonos saldžiosios paprikos, petražolės,...
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų naujiena prieskonių mišiniu „ŠIUPININĖ“ - svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios bei rūkytos paprikos, pomidorai, raugerškio uogos (barbarisai), alyvuogės, baravykai, ir daug daug žalumos. Sotu ir labai skanu!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai,...
Grynasis kiekis: 50 g.Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, citrinos žievelės, citrinos.Citrininiai pipirai EKSTRA - tai pipirai, praturtinti citrina. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri CITRININIAI PIPIRAI - BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūnų, BE ciberžolės ir kitų papildomų sudedamųjų dalių. TIKRI CITRININIAI PIPIRAI:)Vartojama...
Grynasis kiekis: 100 g.Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai...
Maistinė vertė (100 g) - 1539 kJ/368kcal: riebalų 20,7 g g (iš jų: sočiųjų 12,5 g., mononesočiųjų 7,4 g, polinesočiųjų - 0,8 g.) angliavandenių 8,9 g. (iš kurių cukrų - 0,6 g.), krakmolo 8,3 g., skaidulinių medžiagų 23,7 g., baltymų 19,9 g, druskos 0,07 g. Grynasis kiekis: 70 g Kilmės šalis - Nyderlandai. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Partijos Nr.,...
Grynasis kiekis: 20 gSudedamosios dalys: 100% mėtų lapeliaiMėtos yra ypač aromatingos, gaivaus, kiek saltelėjusio skonio prieskoninės žolelės, puikiai tinkančios ėrienos, daržovių patiekalams, padažams, salotoms, vaisiams, gėrimams, desertams ir šokoladui skaninti.Taip pat mėtų lapeliai tinka arbatai ruošti. Mėtų arbatą galima gerti tiek karštą, tiek...
Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: ciberžolės, svogūnai, salierai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, juodieji pipirai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas...
Sudedamosios dalys: 100 % juodgrūdės sėklos. Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi...
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Grynasis kiekis: 50 gKilmės šalis -...
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės - maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.VARTOJIMAS: gerti prieš pusryčius ryte arba vakare, prieš einant miegoti. Sumaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius stiklinėje (250 ml) vandens, sulčių ar kito gėrimo. Užsigerkite kitu puodeliu skysčių...
Grynasis kiekis: 90 gKilmės šalis - Vietnamas.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti prieskonių...
Universalus, kvapnus, pirmosios pagalbos" virtuvėje prieskonių mišinys, kurį sudaro daugiau nei 25 prieskonių: kalendros, česnakai, svogūnai, ožragės, pipirai, paprikos, kmynai, garstyčios, ciberžolės, krapai, petražolės, bazilikai, kadagio uogos, kardamonai, gvazdikėliai, muskatai, aitriosios paprikos (čili) ir kt. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios...
Grynasis kiekis: 70 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, kalendros, ciberžolės, imbierai, muskatai, aitriosios paprikos (čili), kardamonai, romos kmynai (kuminai), gvazdikėliai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, baltieji pipirai, cinamonai. Vartojama ryžių, makaronų, kuskuso, mėsos, žuvų patiekalams, daržovių troškiniams,...
Truputį šilumos ir šėlsmo.... HAWAIIAN GRILL" labai kvapnus mišinys, puikiai tinkantis grilio mėgėjams, - nedegantis, be žalumos, puikaus rupumo (nei per stambus, nei per smulkus):) Idealiai tinkantis mėsos, daržovių, žuvių patiekalams griliuoti. Taip pat šį mišinį galime naudoti vietoj pipirų. Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: česnakai, juodieji...
Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, romos kmynai (kuminas), raugerškio uogos (barbarisai), žagreniai, aitriosios paprikos (čili). Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Labai kvapnus ir skanus mišinys, kuriame svogūnų gausa persipina su pomidorais, o lukštentos kanapių sėklos bei burnotis praturtina šių prieskonių maistinę verę. Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, lukštenos kanapių sėklos, burnočių spragėsiai,Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų.PRIESKONIAI BE...
GRYBŲ MĖGĖJŲ DŽIAUGSMAS. Tikra VOVERAIČIŲ puota.Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame VOVERAITĘ. Nes sudėtyje - LIETUVIŠKOS VOVERAITĖS:) Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: bulvių dribsniai, svogūnai, česnakai, voveraitės, krapai. Sudėtyje gali būti SALIERŲ,...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Nesmulkintus muskatų riešutus visai...
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su imperatoriumi, pavaldiniai ir svečiai pakramtydavo gvazdikėlių – kad būtų geras burnos kvapas. Etiopijoje kartu su kavos pupelėmis mėgstama paskrudinti ir porą gvazdikėlių....
Skonių harmonija - pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių - raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios paprikos (čili), česnakai ir kt., kurie sukelia norą vis ragauti ir ragauti. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros,...
Sudedamosios dalys: 100 % kardamonas.Grynasis kiekis: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti...
Sudėtis: 100 % imbieras. Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą. Grynasis kiekis: 70 g Kilmės šalis - Nigerija. Laikyti sausoje ir vėsioje...
Sudėtis: 100 % Raugerškio uogos Raugerškis, arba dar kitaip vadinamas barbarisas yra Azijos šalių prieskonis Rytų kraštuose džiovintos raugerškio uogos naudojamos kaip pagardai mėsai, bei daržovėms, kad praturtintų patiekalų skonį, suteiktų ryškumo. Naudojamas plovui virti, marinuoti šašlykus. Galite naudoti pagardinti salotas, sriubas, bei desertus....
Peletrūnais žavisi ir prancūzai, ir žemaičiai. Vaistinis kietis arba peletrūnas (lotyniškai Artemisia Dracunculus, angiškai tarragon, vokiškai estragon) – prieskoninis augalas su smulkiais žaliais lapeliais. Peletrūnų tėvynė – Rusijos pietinė dalis ir Mongolija. Manoma, kad pirmieji peletrūnus kaip prieskonius XIII a. pradėjo vartoti arabai.Lietuviai turi...
Į PALYGINIMĄ Į NORŲ SĄRAŠĄPrekės kodas: PN-080Turimas kiekis: 10Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir...
Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais. Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos...
Pankolio sėklos - angl. - Fennel seeds, ind. - Sauf, rus. - Фенхель, lot. - Foeniculum Vulgare - tinka marinuoti daržovėms: pavyzdžiui, agurkams, pomidorams, lengvai marinuotiems kopūstams. Jos naudojamos pakepintos, o jei dedamos į sriubą ar troškinį jam gardinti, turi būti dedamos gaminimo pabaigoje, kad išlaikytų savo vitaminus ir naudingąsias...
Sudedamosios dalys: 100 % margainio sėklos.Vartojimo būdas: stikline ( 200 ml) verdančio vandens užpilti 1 arbatinį šaukštelį (2 g.) margainio sėklų. Palaikyti 10 min. ir nukošti. Arbatą rekomenduojama gerti po 3 stiklines per dieną. Taip pat vartojamos sumaltos sėklos, įberiant į košę, salotas.Energetinė vertė 500 kcal (2060kJ)100 g maistinė vertė:...
Grynasis kiekis: 100 g. Kilmės šalis - Indija. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti...
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Grynasisi kiekis: 20 gSudedamosios dalys: 100% mėtų lapeliaiMėtos yra ypač aromatingos, gaivaus, kiek saltelėjusio skonio prieskoninės žolelės, puikiai tinkančios ėrienos, daržovių patiekalams, padažams, salotoms, vaisiams, gėrimams, desertams ir šokoladui skaninti.Taip pat mėtų lapeliai tinka arbatai ruošti. Mėtų arbatą galima gerti tiek karštą, tiek...
Tikram viščiukui TABAKA - smulkus mišinys, kur svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos kmynai (kuminai) ir kt. pradžiugins aštrumo mėgėjus.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos...
Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI -...
Pagal Šiaurės Italijos receptūrą gaminamas universalus, rupus, žalios spalvos prieskonių mišinys, apjungiantis pagrindines prieskonines žoleles bei daržoves su žiupsneliu ciberžolės. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: pomidorai, petražolės, svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE...
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dalis. Šis mišinys taip pat puikia tinka stirnienai, elnienai gardinti.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: svogūnai, bazilikai,...
Į PALYGINIMĄ Į NORŲ SĄRAŠĄPrekės kodas: PM-064Turimas kiekis: 30Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: ciberžolės, kalendros, raudonos saldžiosios paprikos, aitriosios paprikos (čili), imbierai.Gardų skonį kariui suteikia ciberžolės, aitriosios paprikos, imbierai, kalendros ir kiti prieskoniai. Karis patiekalams suteikia auksinę spalvą ir turiningą...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...