Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Baravykų mėgėjams - rupiai malti baravykai, svogūnai, natūralūs grietinėlės milteliai – puikus derinys padažams, sriuboms, troškiniams, bulvių, miltiniams patiekalams gardinti. Ir prieskoninės žolelės dar labiau apjungia šiuos subtilius skonius.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, baravykai, petražolės, gelsvės,...
Ceilono cinamonas, imbierai, žiupsnelis kardamono, muskato ir kt. - viskas ko reikia kvapniai kavai pagaminti. Šis mišinukas puikiai tinka meduoliams, obuolių pyragams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: Ceilono cinamonas, imbierai, kardamonai, muskatai, airiško kremo skonio kava, gvazdikėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai, petražolės, gelsvės, baravykai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ,...
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdeliai.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, bazilikai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, ciberžolės, pomidorai, petražolės, krapai, meškiniai česnakai.Vartojama kiaušinių patiekalams, ypač omletams, daržovių bei mėsos troškiniams, sriuboms ir košėms gardinti.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, petražolės, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Unikalus, labai kvapnus prieskonių mišinys, kuriame naudojama citrinžolė. Tinka įvairioms žuvims, jų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, petražolės, krapai, ciberžolės, citrinžolės, rausvieji pipirai, baltieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Pomidorai, česnakai - Italijos klasika. Džiovintos alyvuogės ir prieskoninės žolelės praturtina šį mišinį, suteikdamos unikalumo.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: pomidorai, česnakai, alyvuogės, juodieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Universalus rūpus prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnų, česnakų, petražolių prieskonių kompozicija, geltoną spalvą suteikia ciberžolės milteliai.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, morkos, petražolės, juodieji pipirai, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Miltelinis švelnus prieskonių mišinys, kuriame pagrindą sudaro natūralūs grietinėlės milteliai. Tinkantis padažams, sviestui, sriuboms, troškiniams, kiaušinienėms, bulvėms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, petražolės, česnakai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ...
Persiladas yra klasikinis prancūzų prieskonių mišinys, naudojamas gaminant įvairius -paukštienos, mėsos, žuvų ir jūrų gėrybių, makaronų ir daržovių patiekalus. Mišinys suteiks skonį sriuboms, salotų užpilams, sviestui ar padažui. BE DRUSKOSSudedamosios dalys: česnakai, petražolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, bazilikai, raudonėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krienai, ciberžolės, šalavijai, rozmarinai, petražolės, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos ir kitos prieskoninės žolelės subalansuotos maltai mėsai gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, porai, petražolės, aitriosios paprikos (čili), bazilikai, rozmarinai, čiobreliai, raudonėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išsirtinį rytų skonį.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, ciberžolės, ožragės, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kuminai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Sudedamosios dalys: pomidorai, kepintos sezamos sėklos, bazilikai, raudonėliai, špinataiPrieskonių mišinys Picai - tikra palaima picos gerbėjas - pomidorų gausa, neatsiejamos picų prieskoninės žolelės - bazilikai ir raudonėliai bei žiupsnelis špinatų. Ir visa tai praturtinta kepintomis sezamo sėklomis. Šis prieskonių mišinys idealiai tiks įvairioms...
Žalias prieskoninių žolelių mišinys, kuriame krapai su prieskoninėmis daržovėmis, petražolės bei meškiniai česnakai suteikia kiaušinių patiekalams bei pikantiškiems blyneliams nepakartojamą skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: krapai, svogūnai, česnakai, petražolės, meškiniai česnakai, krienai.PRIESKONIAI...
Tikram viščiukui TABAKA - smulkus mišinys, kur svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos kmynai (kuminai) ir kt. pradžiugins aštrumo mėgėjus.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos...
Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems.Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Grynasis kiekis: 80 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Grynasis kiekis: 100 g.Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai...
Tikra pomidorų fiesta – daug pomidorų, daug česnakų bei prieskoninių žolelių žaismas. Tikras Ispanijos karštis Jūsų virtuvėje…Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, petražolės, rozmarinai, kalendros lapeliai - kinza, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dalis. Šis mišinys taip pat puikia tinka stirnienai, elnienai gardinti.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: svogūnai, bazilikai,...
Tai Graikų virtuvė - be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka su viskuo!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: kalendros, česnakai, svogūnai, bazilikai, čiobreliai, mėtos, cinamonai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Svogūninis universalus prieskonių mišinys su apelsinų žievelėmis, ypač tinkantis žuvų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, apelsinų žievelės, petražolės, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
KAUKAZIETIŠKO ŽOLELĖS – tai autentiškas, puikiai subalansuotas, labai kvapnus prieskoninių žolelių rinkinys, kuriame persipina petražolės, raudonėliai, mairūnai, ožragės lapeliai ir kt. su mažu žiupsneliu aitriųjų paprikų. Puikis derinys mėsos, daržovių, žuvų, troškinių, ryžių patiekalams gardinti.Ne veltui sakoma, jog kiekviename Kaukazo šalių...
Originali Gruziniška receptūra, kurioje persipina žolelių gausa: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai ir kita.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai, dašiai, pipirmetės, lauro lapai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Autentiškas Viduržemio jūros regiono prieskoninis mišinys, tinkantis žuvų, mėsos, daržovių, patiekalams gardinti. YPAČ TINKA ALYVUOGĖMS MARINUOTI.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, raudonėliai, kalendros, bazilikai, svogūnai, kvapieji pipirai, čiobreliai, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Plovas labai populiarus Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Azijoje, ir iš dalies Užkaukazėje. Smulkus prieskonių mišinys, kuriame puikia subalansuotos raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai ir kiti prieskoniai padės pagaminti Tikrajį plovą!Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai, ciberžolės,...
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subproduktams. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: kalendros, kadagio uogos, svogūnai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, rozmarinai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. Jį sudaro burnočių spragėsiai, moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chia sėklos), linų sėmenys, kanapių lukštentos sėklos, prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys,...
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys - bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti.Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonos aitriosios paprikos (čili), rozmarinai, čiobreliai, gvazdikėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Korėjietiškos morkos yra nuostabios salotos, kurias mėgsta daugelis iš mūsų. Įdomu tai, kad šis aštrus patiekalas neatsirado Korėjoje, bet Uzbekistane jį išrado ten gyvenantys korėjiečiai, norėdami „atsiminti tėvynės skonį“. Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos (čili), česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, kalendros, garstyčios, ožragės, kmynai....
Rupus, kvapnus, saikingo aštrumo (kajeno pipirai (6 %) prieskoninių žolelių mišinys, puikiai tinkantis mėsos, žuvų, daržovių patiekalams gardinti, o ypač bulvytėms orkaitėje ar ant laužo kepti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, rozmarinai, česnakai, čiobreliai, raudonėliai, bazilikai, kajeno pipirai (6 %),...
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų troškinimui, gaminimui garuose, kepimui.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, pastarnokai, juodieji pipirai, pomidorai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: mairūnai, česnakai, svogūnai, juodieji pipirai, kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis - šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryškiai geltonos spalvos. Dažniausiai vartojama malta ciberžolės šaknis, tai ir yra ciberžolės milteliai. Maltomis ciberžolėmis gardinami mėsos, žuvies, ryžių, daržovių patiekalai....
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: česnakai, grietinėlės milteliai, ciberžolės, krapai, garstyčios. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Garam masala mišinys pagamintas iš kalendrų, kuminų, cinamonų , kardamonų ir kitų kvapniųjų prieskonių. Šildantis ir kvapnus mišinys jūsų patiekalams suteiks naujų skoninių spalvų ir aromatų. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako. Grynasis kiekis:...
PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Universalus, kvapnus, "pirmosios pagalbos" virtuvėje prieskonių mišinys, kurį sudaro daugiau nei 25 prieskonių: kalendros, česnakai, svogūnai, ožragės, pipirai, paprikos, kmynai, garstyčios, ciberžolės, krapai, petražolės, bazilikai, kadagio uogos, kardamonai, gvazdikėliai, muskatai, aitriosios paprikos (čili) ir kt.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios...
Kulinarijos paveldo fondo sertifikuotas prieskonių mišinys, kuriame yra visko idealiems maltinukams pagaminti. Jokių paprikų, jokių aštrumų. Iškepsite tokius maltinukus, kokius kepdavo Jūsų prosenelės, močiutės, kuriuos dievina visa Jūsų šeima. Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, kalendros, kmynai, ožragės, kvapieji pipirai,...
Švelnus prieskonių mišinys mėsos patiekalams gardinti, kuriame dominuoja raudonieji svogūnai, persipinantys su paprikomis, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, rūkytos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, bazilikai, petražolės. Laikyti...
Sudedamosios dalys: ciberžolės, svogūnai, salierai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, juodieji pipirai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 40 g.Sudedamosios dalys: šitake grybai (valgomieji danteniai), česnakai, špinatai, svogūnų laiškai, petražolės, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų naujiena prieskonių mišiniu „ŠIUPININĖ“ - svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios bei rūkytos paprikos, pomidorai, raugerškio uogos (barbarisai), alyvuogės, baravykai, ir daug daug žalumos. Sotu ir labai skanu!Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, česnakai,...
Skonių harmonija - pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių - raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios paprikos (čili), česnakai ir kt., kurie sukelia norą vis ragauti ir ragauti. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros,...
Sudėtis: 100 % imbieras.Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą.Grynasis kiekis: 70 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: 100 % juodgrūdės sėklos. Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi...
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
© UAB Agrofirma "SĖKLOS". Visos teisės saugomos.