Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
Baravykų mėgėjams - rupiai malti baravykai, svogūnai, natūralūs grietinėlės milteliai – puikus derinys padažams, sriuboms, troškiniams, bulvių, miltiniams patiekalams gardinti. Ir prieskoninės žolelės dar labiau apjungia šiuos subtilius skonius.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, baravykai, petražolės, gelsvės,...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, bazilikai, raudonėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: 100 % margainio sėklos.Vartojimo būdas: stikline ( 200 ml) verdančio vandens užpilti 1 arbatinį šaukštelį (2 g.) margainio sėklų. Palaikyti 10 min. ir nukošti. Arbatą rekomenduojama gerti po 3 stiklines per dieną. Taip pat vartojamos sumaltos sėklos, įberiant į košę, salotas.Energetinė vertė 500 kcal (2060kJ)100 g maistinė vertė:...
Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, petražolės, raudonėliai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Universalus, rupus, raudonos spalvos, Pietų Italijos prieskonių mišinys, kuriame puikiai balansuoja pomidorai, česnakai ir raudonos aitriosios paprikos (čili) bei prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, petražolės, bazilikai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krienai, ciberžolės, šalavijai, rozmarinai, petražolės, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO,...
Korėjietiškos morkos yra nuostabios salotos, kurias mėgsta daugelis iš mūsų. Įdomu tai, kad šis aštrus patiekalas neatsirado Korėjoje, bet Uzbekistane jį išrado ten gyvenantys korėjiečiai, norėdami „atsiminti tėvynės skonį“. Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos (čili), česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, kalendros, garstyčios, ožragės, kmynai....
Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems.Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Kilmės šalis: IspanijaNaudojamos mėsos, ryžių ir makaronų patiekalams, pomidorų valgiams, paukštienai, padažams gardinti. Visiems patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą.
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Persiladas yra klasikinis prancūzų prieskonių mišinys, naudojamas gaminant įvairius -paukštienos, mėsos, žuvų ir jūrų gėrybių, makaronų ir daržovių patiekalus. Mišinys suteiks skonį sriuboms, salotų užpilams, sviestui ar padažui. BE DRUSKOSSudedamosios dalys: česnakai, petražolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Sudedamosios dalys: 100% mėtų lapeliaiMėtos yra ypač aromatingos, gaivaus, kiek saltelėjusio skonio prieskoninės žolelės, puikiai tinkančios ėrienos, daržovių patiekalams, padažams, salotoms, vaisiams, gėrimams, desertams ir šokoladui skaninti.Taip pat mėtų lapeliai tinka arbatai ruošti. Mėtų arbatą galima gerti tiek karštą, tiek atvėsusią. Į šaltą mėtų...
Tai Graikų virtuvė - be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka su viskuo!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Spalvingas - juodųjų ir geltonųjų garstyčių žaismas, persipinantys su kitais prieskoniais, puikiai tinka mėsai marinuoti, steikams kepti, troškintoms daržovėms skaninti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, garstyčios, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Originali Gruziniška receptūra, kurioje persipina žolelių gausa: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai ir kita.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai, dašiai, pipirmetės, lauro lapai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Grynasis kiekis: 80 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Portugalijoje "churrasco" reiškiai - kepta mėsa. Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys puikia tinkantis visai mėsai ant grotelių kepti. Nesvarbu ar tai kiauliena, jautiena, ar paukštiena. Visada puikiai...Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, kalendros, kajeno pipirai, rūkytos raudonos saldžiosios paprikos, petražolės,...
Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, garstyčios, česnakai, petražolės, imbierai, citrinų žievelės, baltieji pipirai, mėtos, rozmarinai.Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardintiPRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos, juodieji pipirai.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 100 g.Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai...
ŠVITRŪNAS - (lot. Cictus Incanus) Sudedamosios dalys: 100% švitrūno lapeliai.Šis augalas, kuris pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios mažina laisvųjų radikalų kiekį organizme, lėtina senėjimo procesą,...
Fermentuota siauralapio gauromečio lapų arbata (Epilobium angustifolium)Ši arbata primena juodąją ir žaliąją arbatas. Tačiau neturi tonizuojamojo poveikio, tad puikiai tinka ir rytui ir vakarui. Vitamino C lapuose tiek pat, kiek ir juoduosiuose serbentuose. Taip pat yra daug biologiškai aktyvių medžiagų: taninų, gleivių, alkaloidų, vitaminų,...
Sudedamosios dalys: kmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Garam masala mišinys pagamintas iš kalendrų, kuminų, cinamonų , kardamonų ir kitų kvapniųjų prieskonių. Šildantis ir kvapnus mišinys jūsų patiekalams suteiks naujų skoninių spalvų ir aromatų. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako. Grynasis kiekis:...
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili),...
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, ciberžolės, pomidorai, petražolės, krapai, meškiniai česnakai.Vartojama kiaušinių patiekalams, ypač omletams, daržovių bei mėsos troškiniams, sriuboms ir košėms gardinti.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Sudedamosios dalys: 100 % kardamonas.Grynasis kiekis: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Universalus, kvapnus, "pirmosios pagalbos" virtuvėje prieskonių mišinys, kurį sudaro daugiau nei 25 prieskonių: kalendros, česnakai, svogūnai, ožragės, pipirai, paprikos, kmynai, garstyčios, ciberžolės, krapai, petražolės, bazilikai, kadagio uogos, kardamonai, gvazdikėliai, muskatai, aitriosios paprikos (čili) ir kt.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios...
Kulinarijos paveldo fondo sertifikuotas prieskonių mišinys, kuriame yra visko idealiems maltinukams pagaminti. Jokių paprikų, jokių aštrumų. Iškepsite tokius maltinukus, kokius kepdavo Jūsų prosenelės, močiutės, kuriuos dievina visa Jūsų šeima. Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, kalendros, kmynai, ožragės, kvapieji pipirai,...
Švelnus prieskonių mišinys mėsos patiekalams gardinti, kuriame dominuoja raudonieji svogūnai, persipinantys su paprikomis, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, rūkytos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, bazilikai, petražolės. Laikyti...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Truputį šilumos ir šėlsmo.... "HAWAIIAN GRILL" labai kvapnus mišinys, puikiai tinkantis grilio mėgėjams, - nedegantis, be žalumos, puikaus rupumo (nei per stambus, nei per smulkus):) Idealiai tinkantis mėsos, daržovių, žuvių patiekalams griliuoti. Taip pat šį mišinį galime naudoti vietoj pipirų.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: česnakai, juodieji...
Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, romos kmynai (kuminas), raugerškio uogos (barbarisai), žagreniai, aitriosios paprikos (čili).Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Nesmulkintus muskatų riešutus visai...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Grynasis kiekis: 50 gLaikyti sausoje ir...
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su imperatoriumi, pavaldiniai ir svečiai pakramtydavo gvazdikėlių – kad būtų geras burnos kvapas. Etiopijoje kartu su kavos pupelėmis mėgstama paskrudinti ir porą gvazdikėlių....
Sudėtis: 100 % imbieras.Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą.Grynasis kiekis: 70 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: ciberžolės, svogūnai, salierai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, juodieji pipirai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Peletrūnais žavisi ir prancūzai, ir žemaičiai. Vaistinis kietis arba peletrūnas (lotyniškai Artemisia Dracunculus, angiškai tarragon, vokiškai estragon) – prieskoninis augalas su smulkiais žaliais lapeliais. Peletrūnų tėvynė – Rusijos pietinė dalis ir Mongolija. Manoma, kad pirmieji peletrūnus kaip prieskonius XIII a. pradėjo vartoti arabai.Lietuviai turi...
Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos...
Pankolio sėklos - angl. - Fennel seeds, ind. - Sauf, rus. - Фенхель, lot. - Foeniculum Vulgare - tinka marinuoti daržovėms: pavyzdžiui, agurkams, pomidorams, lengvai marinuotiems kopūstams. Jos naudojamos pakepintos, o jei dedamos į sriubą ar troškinį jam gardinti, turi būti dedamos gaminimo pabaigoje, kad išlaikytų savo vitaminus ir naudingąsias...
Grynasis kiekis: 100 g Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: 100 % juodgrūdės sėklos. Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi...
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Skonių harmonija - pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių - raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios paprikos (čili), česnakai ir kt., kurie sukelia norą vis ragauti ir ragauti. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros,...
Tobulas mišinys tobulam guliašui – raudonos saldžiosios ir truputį parūkytos paprikos, česnakai, svogūnai, pomidorai, kmynai ir kiti prieskoniai užtikrina dalelę svetingosios ir kvapniosios Vengrijos Jūsų virtuvėje. Rezultatas nenuvils! Mišinys nėra aštrus.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: morkos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai,...
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų naujiena prieskonių mišiniu „ŠIUPININĖ“ - svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios bei rūkytos paprikos, pomidorai, raugerškio uogos (barbarisai), alyvuogės, baravykai, ir daug daug žalumos. Sotu ir labai skanu!Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, česnakai,...
Tikram viščiukui TABAKA - smulkus mišinys, kur svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos kmynai (kuminai) ir kt. pradžiugins aštrumo mėgėjus.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos...
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, petražolės, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Žaliasis prieskoninių žolelių mišinys šašlykams, tai pikantiškas ir labai kvapnus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis kepsniams, paukštienai, troškiniams gardinti. Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami...
Visai paukštienai, o ypač kalakutienai skirtas smulkus, vientisas, geltonos spalvos prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnai su česnakais, ciberžolė su saldžiąja paprika ir kitais prieskoniais.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės, kmynai, krapai, aitriosios paprikos...
Smulkiai 1*1 mm grūsti juodieji, kvapieji pipirai, raudonos saldžiosios ir žaliosios paprikos bei baltieji pipirai. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, kvapieji pipirai, raudona paprika, žalioji paprika, baltieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
© UAB Agrofirma "SĖKLOS". Visos teisės saugomos.