Svoris
Sėjos laikas daigams
Derlius
Sėklų skaičius 1 grame
1,00 € 0,75 €/ vnt.
Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis
Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse
Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 0,75 €
(Pasirinkimas kitame žingsnyje)
Dalintis
Mėnuo | Sau | Vas | Kov | Bal | Geg | Bir | Lie | Rgp | Rgs | Spl | Lap | Grd |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sėjos laikas daigams | ||||||||||||
Derlius |
Ankstyva, derlinga saldžiųjų paprikų veislė. Vaisiai apvalūs, briaunoti, šiek tiek plokšti, forma primenantys pomidorą. Sunokę būna raudonos spalvos, sveria apie 150 g. Vartojami švieži, konservuojami, troškinami, ypač tinka žuvų patiekalams gardinti. Auginami šiltnamyje arba lauke. Optimali paprikų sėklų dygimo temperatūra 22–25 °C. Sėklos sudygsta per 14–22 dienas.
Sėjos laikas daigams | II-III, 0,5-1,5 cm |
Derlius | VII-VIII |
Svoris | 0,1 g |
Sėklų skaičius 1 grame | ~120-160 |
Veislės ankstyvumas | Ankstyva |
Prekinis ženklas | ŽALIA STOTELĖ |
Paprikų skonis | Saldžiosios |
Kalbos ant pakuotės | EN, LT, EE, DE, LV |
Atstumai, cm | 60x40 |
VIENAMETĖS PAPRIKOS QUADRATO D'ASTI GIALLOVidutiniškai ankstyva veislė. Augalai vešlūs, gana aukšti. Vaisiai stambūs, sultingi, 4 kamerų, sveria apie 280 g, 7–8 mm storio sienelėmis. Auginama šiltnamyje arba lauke.
Vegetacijos periodas – 65–75 dienos. Vaisiai užauga iki 7,5–8 cm ilgio, sunokę būna raudoni. Kuo labiau sunokę vaisiai, tuo jie aštresnio skonio. Tinkamiausia temperatūra paprikos sėkloms dygti – +22–25 °C. Sėklos sudygsta per 14–22 dienas. Auginamos šiltnamiuose ir lauke, galima auginti vazonuose. Lauke daigai sodinami gegužės pabaigoje.Vaisiuose...
Augalai vidutinio aukščio. Vaisiai stambūs, kubo formos, apie 120–140 g svorio, sunokę – tamsiai raudoni. Sėklos gerai sudygsta esant ne žemesnei kaip +15 °C temperatūrai. Optimali sėklų dygimo temperatūra – + 22–25 °C.
Augalai vešlūs, vidutinio aukščio. Vaisiai kubo formos, 7,5–8 cm skersmens, sunokę būna raudoni. Ilgai išsilaiko nuskinti. Auginamos nešildomame šiltnamyje.
Augalai vešlūs, gana aukšti. Vaisiai stambūs, keturių kamerų, sveria apie 280 g, 7–8 mm storio sienelėmis, sunokę būna geltoni. Vartojami švieži, konservuojami, troškinami, ypač tinka žuvų patiekalams gardinti. Auginami šiltnamyje arba lauke.
VIENAMETĖS PAPRIKOS WESTLANDSE LANGE RODEAnkstyva aštri veislė, vaisiai žalios ir raudonos spalvos, stipraus skonio. Tinka šviežiam vartojimui, konservavimui, vaisius galima džiovinti. Auginama šilnamiuose, žiemos soduose, karštą vasarą puikiai dera ir lauke.Vaisiuose kapsaicino kiekis pagal Skovilio skalę (SHU) 1000-1500.
Veislė išsiskiria dekoratyvumu ir nedideliais geltonos spalvos, deginančio aštrumo vaisiais. Augalas dera visus metus. Vaisiai nedideli, sveria apie 5 g. Pagal aštrumą ši veislė priskiriama bene aštriausioms paprikoms (700 000–900–000 SHU pagal Skovilio skalę). Augalas aukštas, auginamas pastatomuose vazonuose. Karštą vasarą galima auginti lauke,...
Ankstyvas, atsparus ligoms, derlingas saldžiųjų paprikų hibridas. Augalų aukštis apie 50 cm. Vaisiai labai dideli, kubo formos, storomis sienelėmis, 3–4 kamerų, sunokę būna raudoni. Vartojami švieži, konservuojami, troškinami, kepami, ypač tinka įdaryti. Auginami šiltnamyje. Optimali paprikų sėklų dygimo temperatūra 22–25 °C. Sėklos sudygsta per 14–22...
Augalai užauga iki 90–100 cm aukščio. Paprikų vaisiai ilgi, apie 110 gr svorio, sunokę – tamsiai raudonos spalvos.
Ankstyva veislė, tinkama auginti šiltnamyje ir lauke. Augalai vešlūs, vidutinio aukščio. Vaisiai kubo formos, stambūs, 3–4 kamerų, sveria apie 300 g, 4–5 mm storio sienelėmis, juodos spalvos, kuri jiems nokstant keičiasi į raudoną. Vartojami švieži, konservuojami, troškinami, ypač tinka žuvų patiekalams gardinti.
VIENAMEČIŲ PAPRIKŲ VEISLIŲ YALA IR RELA MIŠINYSVidutiniškai ankstyvų skanių ir dekoratyvių paprikų mišinys. Vienas augalas užaugina 50–70 nedidelių 8–10 ilgio ir 4 cm skersmens paprikų. Vaisiai labai skanūs, nepaprastai saldūs ir kvapūs. Paprikos naudojamos užkandžiams, nepakeičiamos gaminant gaivias salotas. Tinka auginti balkonuose, šiltnamiuose, karštą...
Vaisiai stambūs, kubo formos, raudonos spalvos, 8–10 mm storio sienelėmis. Puikiai dera šviesos trūkumo ir žemesnės temperatūros sąlygomis. Tinka šviežiam vartojimui ir perdirbimui. Optimali paprikos sėklų dygimo temperatūra + 22–25 °C. Daigai išdygsta per 14–22 dienas.
Labai ankstyvas, atsparus ligoms, derlingas saldžiųjų paprikų hibridas. Augalai vidutinio augumo, kompaktiški. Sunokę vaisiai sultingi, intensyvios oranžinės spalvos, vienodo dydžio, nėra linkę į smulkius įtrūkimus, 3–4 kamerų, storomis sienelėmis, sveria apie 220–250 g, ilgai išsilaiko nuskinti. Auginama šiltnamyje ir lauke. Auginant lauke, parenkama...
Ankstyva, derlinga saldžiųjų paprikų veislė. Vaisiai nedideli, iki 8 cm ilgio, sunokę – ryškiai geltoni, brandina mažai sėklų. Auginami šiltnamiuose arba lauke, augalai kompaktiški, apie 45 cm aukščio, todėl puikiai tiks auginti vazonuose. Paprikas tinka vartoti šviežias, konservuoti, troškinti, idealios kepti ant grilio.
Vidutiniškai ankstyvas, labai derlingas ‘Lamuya’ tipo saldžiųjų paprikų hibridas. Vaisiai labai dideli, 3–4 kamerų, pailgi, šiek tiek briaunoti, sveria 300–400 g, 12–14 cm ilgio, sunokę būna sodriai raudoni. Labai gero skonio, saldūs, traškūs ir aromatingi. Augalai gana aukšti. Auginama šiltnamyje ir lauke. Auginant lauke, parenkama saulėta užuovėja.
Augalai gana aukšti. Vaisiai labai dideli, 3–4 kamerų, pailgi, šiek tiek briaunoti, sveria 360–380 g, sunokę – geltoni. Paprikos jautrios drėgmės trūkumui, todėl augalus reikėtų laistyti 2–3 kartus per savaitę.
Paprikų vaisiai užauga iki 8 cm ilgio, su 3 mm storio sienelėmis, sunokę - oranžinės spalvos. Tinkamiausia temperatūra paprikos sėkloms dygti - + 22–25 °C. Sėklos sudygsta per 14–22 dienas. Galima auginti vazonuose.Vaisiuose kapsaicino kiekis pagal Skovilio skalę (SHU) 30-50 tūkstančių.
Vidutiniškai ankstyvas, derlingas, atsparus ligoms ʻanaheimʼ tipo aitriųjų paprikų hibridas. Paprikos auginamos nešildomuose šiltnamiuose, karštą vasarą puikiai dera ir lauke. Vaisiai pailgi, apie 18 cm ilgio, sveria 120–130 g, sunokę – ryškiai raudoni. Kuo labiau sunokę vaisiai, tuo aštresnio skonio.Vaisiuose kapsaicino kiekis pagal Skovilio skalę (SHU)...
Ankstyvas ‘Kapia’ tipo aštriųjų paprikų hibridas. Augalai vidutinio aukščio. Sunokę vaisiai tamsiai raudoni, 15 cm ilgio, 4 mm storio sienelėmis. Auginama polietileniniuose ir stikliniuose šiltnamiuose. Paprikoms reikia drėgmės – laistomos 2-3 kartus per savaitę. Vaisiuose kapsaicino kiekis pagal Skovilio skalę (SHU) 500-1000.
Vaisiai - kūgio formos, apie 100–120 g svorio, violetinės spalvos, sultingi. Tinka vartoti šviežius ir konservuoti. Optimali paprikos sėklų dygimo temperatūra + 22–25 °C. Sėklos sudygsta per 14–22 dienas. Daigai į lauką sodinami praėjus šalnų pavojui, auginant lauke parenkama apsaugota nuo vėjo, saulėta vieta, derlinga dirva.