Sėjos laikas daigams
Atstumai, cm
Saulėta vieta
Derlius
Sėklų skaičius pakelyje
5,40 € 3,78 €/ vnt.
Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis
Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse
Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 3,78 €
(Pasirinkimas kitame žingsnyje)
Dalintis
Mėnuo | Sau | Vas | Kov | Bal | Geg | Bir | Lie | Rgp | Rgs | Spl | Lap | Grd |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sėjos laikas daigams | ||||||||||||
Derlius |
Ankstyvas, derlingas, aukštaūgis hibridas, labai atsparus marui. Vegetacijos periodas – 55–60 dienų. Vaisiai apvalūs, raudoni, blizgūs, be žalios dėmės prie vaiskočio, sveria apie 125–150 g, nelinkę trūkinėti. Vartojami švieži, tinka padažams, pagardams gaminti, konservuoti. Auginami šiltnamiuose ir lauke. Tinkamiausia temperatūra sėkloms dygti – 20–25 °C.
Sėjos laikas daigams | III-IV,0,5-1,5 cm |
Derlius | VII-IX |
Atstumai, cm | IV-V, 90x40 cm |
Saulėta vieta | Taip |
Auginimo vieta | Šiltnamyje, Lauke |
Veislės ankstyvumas | Ankstyva |
Prekinis ženklas | ŽALIA STOTELĖ |
Sėklų skaičius pakelyje | 10 |
Augalo aukštis | Aukštaūgiai |
Vegetacijos periodas - 70 dienų. Vaisiai pailgos formos, sveria apie 100–120 gramų, raudoni. Labai gerai mezga vaisius net ir vėsią vasarą. Augalai atsparūs bakterinėms ir grybelinėms ligoms. Tinka šviežiam vartojimui ir konservavimui.
Vegetacijos periodas – 90 dienų. Vaisiai plokšti, labai briaunoti, sveria apie 180–200 g, mėsingi, skanūs. Vartojami švieži, tinka padažams gaminti.
Vaisiai auga kekėmis, sveria 15-20 g. Vartojami švieži, tinka konservuoti. Auginant lauke reikalingos atramos, parenkama apsaugota nuo vėjo, saulėta ir šilta vieta. Geriausiai auga + 22–24ºC temperatūroje.
Vaisiai sveria apie 15–20 gramų, kriaušės formos, labai skanūs. Dėl dekoratyvių vaisių šią veislę daržininkai mėgėjai augina balkonuose. Tinka konservuoti, valgomi švieži.
Vaisiai mėsingi, šiek tiek suploti, dideli, sveria 450-600 g, labai skanūs ir aromatingi. Vartojami švieži. Optimali sėklų dygimo temperatūra + 20–25 °C. Daigai pikuojami į puodelius, kai turi pirmąjį tikrąjį lapelį.
Vaisiai raudonos spalvos, sveria apie 130–145 gramų. Optimali sėklų dygimo temperatūra + 20–25 °C. Daigai pikuojami į puodelius, kai turi pirmąjį tikrąjį lapelį. Geriausiai auga + 22–24 ºC temperatūroje.
Vaisiai stambūs, apie 200–600 g svorio, mėsingi, skanūs. Visą vegetacijos laikotarpį reikia šalinti šonines šakeles, išaugančias lapų pažastyse. Pomidorai gausiai laistomi pirmoje dienos pusėje šiltu vandeniu, vieną ar du kartus per savaitę.
Vegetacijos trukmė - 56 dienos. Vaisiai stambūs, apvaliai plokšti, apie 100–150 g svorio, greitai įgaunantys ryškiai raudoną vidinę ir išorinę spalvą. Šis hibridas gerai dera esant žemesnei temperatūrai - vėsesnę ir drėgną vasarą.
Pomidorų vaisiai nedidukai, kriaušės formos, raudoni, sveria apie 15–20 gramų. Vienoje kekėje sunoksta apie 20 vaisių. Geriausiai auga esant + 22–24 ºC temperatūrai. Tinka vartoti šviežius, konservuoti, maistui papuošti.
Vegetacijos periodas – 80 dienų. Vaisiai kriaušės formos, šiek tiek briaunoti, sveria apie 200-250 g, mėsingi, skanūs. Vartojami švieži, tinka sultims spausti, padažams gaminti. Tinkamiausia temperatūra sėkloms dygti - + 20–25 °C. Daigai pikuojami į puodelius, kai užaugina pirmąjį tikrąjį lapelį.
Pomidorų vaisiai auga kekėmis, sunoksta vienu metu, sveria 30-40 g, atsparūs trūkinėjimui, nuskinti ilgą laiką nepraranda prekinės išvaizdos. Veislė atspari tabako mozaikos virusui ir fuzariozei. Vartojami švieži , tinka konservuoti.
Pomidorų vaisiai ovalūs, šiek tiek briaunoti, sveria apie 80-90 g, sunokę - tamsiai raudoni. Šiuose pomidoruose ypač daug likopeno – medžiagos, turinčios antioksidanto ypatybių. Geriausiai auga esant + 22–24 ºC temperatūrai. Vartojami švieži, tinka konservuoti, padažams gaminti.
Pomidorų vaisiai ovalūs, geltoni, apie 30–40 g svorio, skanūs. Vienoje kekėje sunoksta apie 10–15 vaisių. Tinka vartoti šviežius, ypač tinka konservuoti.
Vegetacijos periodas - 70 dienų. Pomidorų vaisiai sveria apie 100–110 gramų, gražios, tamsiai raudonos spalvos, apvalūs, transportabilūs, labai skanūs. Vaisius galima skinti kekėmis. Tinka šviežiam vartojimui ir konservavimui. Sėklos beicuotos.
Pomidorų vaisiai apie 110–135 g svorio, apvalūs, atsparūs trūkinėjimui. Šis hibridas gerai dera esant žemesnei temperatūrai. Auginant lauke parenkama apsaugota nuo vėjo, saulėta ir šilta vieta. Pomidorai mėgsta giliai supurentą dirvą, kuri tręšiama kompostu ir mineralinėmis trąšomis.
Puikiai auga vazonuose. Pomidorų krūmai kompaktiški. Vaisiai apvalūs, iki 30 g svorio.Tinka vartoti šviežius ir konservuoti. Pomidoruose gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų.
Pomidorai puikiai auga vazonuose. Krūmai kompaktiški, žemaūgiai. Vaisiai apvalūs, skaisčiai raudonos spalvos, iki 30 g svorio. Tinka vartoti šviežius ir konservuoti. Geriausiai auga + 22–24 °C temperatūroje.
Vaisiai apvalūs, šiek tiek suploti ir briaunoti, sveria 200-250 g, labai skanūs, mėsingi, sultingi. Kekėje -3-4 vaisiai. Hibridas atsparus tabako mozaikos virusui, fuzariozės rasėms 0, 1, verticiliozei, nematodams. Vartojami švieži, tinka padažams gaminti. Auginami šiltnamiuose.
Vegetacijos periodas – 75-85 dienos. Vaisiai apvalūs, šiek tiek suploti ir briaunoti, sveria 220-350 g, mėsingi, salstelėję, minkštimas turi labai mažai sėklų. Neįprasta spalva, išskirtinis skonis. Vartojami švieži, tinka padažams gaminti. Auginami nešildomame šiltnamyje.
Į nuolatinę augimo vietą daigai sodinami nuo gegužės pabaigos iki birželio vidurio. Vaisiai pailgi, sveria 60–90 g, tvirti, mėsingi, nelinkę trūkinėti transportuojant, universalios paskirties – vartojami švieži, konservuojami, tinka sultims ir padažams gaminti.
© UAB Agrofirma "SĖKLOS". Visos teisės saugomos.