Kodas: 4770168100633

GĖLIŲ SĖKLŲ KILIMĖLIAI SUMMER 4VNT 10X10CM

Sėklų skaičius pakelyje


4 kilimai po 10x10cm

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Pakuotėje – 4 sėklų kilimėliai, vieno dydis 10x10cm. Naudojant sėklų kilimėlius galima užauginti nuostabų įvairių veislių derinį. Sėklų kilimėliai palengvina sėją: tinka vazonams, loveliams, daržo lysvėms apsodinti. Sėklos visada išdėstomos optimaliausiu atstumu viena nuo kitos, todėl nereikia rūpintis, kad pasėsite į lovelį ar vazoną per daug augalų. Svarbu: dirvoje neturi būti piktžolių, dirvos paviršius turi būti drėgnas, patiesus sėklų kilimėlį, jis užberiamas 1 cm dirvos sluoksniu, pasėjus būtina iš karto palaistyti.

Pakuotę sudaro šios augalų veislės:

GĖLIŲ MIŠINYS SUMMER ORANGE-BLUE
Vienmetis mišinys žydintis ryškiais  žiedais,. Mišinyje yra 10 rūšių gėlių sėklų mišinys. Tinka gėlynams, balkonams apželdinti. Skinti žiedai naudojami floristinėms kompozicijoms.Geriausiai auga saulėtoje vietoje, dirvai nereiklus.

GĖLIŲ MIŠINYS SUMMER GREEN-BLUE
Vienmetis mišinys žydintis pastelinių spalvų  žiedais, Mišinyje yra 10 rūšių gėlių sėklų mišinys Tinka gėlynams, pastatomiems vazonams  apželdinti. Skinti žiedai naudojami floristinėms kompozicijoms.Geriausiai auga saulėtoje vietoje.

GĖLIŲ MIŠINYS SUMMER ORANGE-PINK
Vienmetis mišinys žydintis ryškiais  žiedais,. Mišinyje yra 10 rūšių gėlių sėklų mišinys. Tinka gėlynams, balkonams apželdinti. Skinti žiedai naudojami floristinėms kompozicijoms.Geriausiai auga saulėtoje vietoje, dirvai nereiklus.

BIRULĖS AGUONOS SHIRLEY
Vienmetės gėlės, 6 cm skersmens  žiedais. Nepakartojama vasaros gėlynuose.Lengvai auginamos, žydi gausiai. Auginamos gėlynuose, balkonuose, vazonuose. Dirvai nereiklios, geriausiai auga saulėtoje vietoje.

Charakteristikos
Prekinis ženklasLUCIA ELITE
Tinka augintiGėlynuose
Sėklų skaičius pakelyje4 kilimai po 10x10cm

Geriausia pirkti viską kartu!

PIRŠTINĖS SU LATEKSU 8D
+ +
Komplekto kaina
25,64 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.