Kodas: 4770168917132

GĖLIŲ IR ŽOLIŲ SĖKLŲ MIŠINYS HUMMINGBIRD

Svoris


130 g

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

GĖLIŲ IR ŽOLIŲ SĖKLŲ MIŠINYS HUMMINGBIRD
Žydinti gėlių pieva dėžutėje – pripildykite savo aplinką laukinėmis gėlėmis su HUMMINGBIRD mišiniu(Didysis amis, Rugiagėlė, Nuostabioji klarkija, Dviragė leukonija, Puikioji gvaizdūnė). Lengvai auginamų įstabių laukinių gėlių mišinys pagražins sodą ir pritrauks naudingų bičių ir vabzdžių. Žydinčia pieva galima apželdinti šlaitus ir sunkiai pasiekiamas vietas sklype, kur mažiau vaikštoma, norint sukurti kaimiškos aplinkos pojūtį.
Pievos aukštis: 20–60 cm. Pieva pjaunama kai peržydi mišinyje esančios gėlės.

MIŠINIO SUDĖTIS:
61,50
% gėlių sėklos – 0,08 kg;
38,50
% vejinių žolių sėklos – 0,05 kg;
1,5 l. vermikulito granulės – 0,220 kg.

Prieš sėją visos sudedamosios dalys sumaišomos ir tolygiai pasėjamos. Sėklos sėjamos nuo balandžio iki birželio mėnesio pradžios arba nuo spalio iki lapkričio pradžios.
Rudenį pasėjus į tinkamai paruoštą dirvą, galima tikėtis ankstyvesnio žydėjimo kitų metų pavasarį.

Sėklų norma: mišinio pakaks 50 m2 plotui.


Charakteristikos
Svoris130 g
Prekinis ženklasAGRONOM
Išfasavimas130 g+1,5 l

Geriausia pirkti viską kartu!

GRĖBLYS METALINIS 14D GRM12/14
+
GRĖBLYS METALINIS 14D GRM12/14 12,74 € / vnt.
Komplekto kaina
20,99 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.