Kodas: 4078500057417

GARDENA AKUMULIATORINIS SEKATORIUS ASSISTCUT

109,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 109,00 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    GARDENA „AssistCut" sekatorius yra idealus pagalbininkas lengvai ir be pastangų pjauti šakeles, jaunus ūglius ir gėles, kurių maksimalus pjovimo skersmuo 25 mm. Akumuliatorinis sekatorius turi išmanųjį jutiklį, kuris suteikia iki 5 kartų papildomos galios (lyginant su įprastu sekatoriumi) pjaunant storesnes šakas, kai tik yra aptinkamas pasipriešinimas. Sekatorius sumažina įtampą rankose, todėl jums dar lengviau be vargo atlikti sodo darbus. Kai akumuliatorius visiškai įkrautas, „AssistCut" leidžia atlikti iki 1400 akumuliatoriaus palaikomų pjūvių. Dėl ergonomiškų rankenų sekatorius puikiai telpa rankoje, o dėl dviejų pakopų rankenos angos pločio šis gaminys yra idealus pjovimo įrankis įvairių dydžių rankoms. Tiksliai šlifuoti nerūdijančio plieno peiliukai, pagaminti Vokietijoje, ir prasilenkiantis pjovimo principas leidžia švelniai ir tiksliai pjauti, kad apsaugotumėte savo augalus. Kai akumuliatoriaus veikimas išjungtas, GARDENA „AssistCut" galima naudoti kaip įprastą sekatorių. Įjungimo/išjungimo funkcija taip pat užtikrina ilgą akumuliatoriaus veikimo laiką, nes laikui bėgant jis neišsikrauna. Akumuliatorių galima lengvai ir greitai įkrauti iki 100% per 100 minučių, naudojant pridedamą USB-C laidą (maitinimo adapteris nepridedamas). GARDENA siūlo jums trejų metų gamintojo garantiją „AssistCut" sekatoriui, kuris yra pagamintas Vokietijoje. „AssistCut" - galinga pagalba rankiniam darbui. Specifikacijos
    Maksimalus pjovimo skersmuo 25 mm
    Pjovimo būdas Apėjimas
    Viršutiniai ašmenys Sukietintas, Nerūdijantis plienas, Preciziškai užgaląsti
    Apatiniai ašmenys Sukietintas, Nerūdijantis plienas, Preciziškai užgaląsti
    Mentės Grūdinti, Preciziškai pamatuota

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA AKUMULIATORINIS SEKATORIUS ASSISTCUT
    + + +
    Komplekto kaina
    144,92 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.