-25%
Nauja
MINI MAGNET KAMBARINIŲ KENKĖJŲ GAUDYKLĖS, 1x20
Kodas: 4771315391478

MINI MAGNET KAMBARINIŲ KENKĖJŲ GAUDYKLĖS, 1x20

12,99 € 9,74 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 9,74 €

Atsiėmimas tik parduotuvėje Atsiėmimas tik parduotuvėje

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje

    MINI MAGNET KAMBARINIŲ KENKĖJŲ GAUDYKLĖS, 1x20
    Kenkėjų kontrolės ir monitoringo priemonė. Gaudyklė ištepta specialiais, nedžiūstančiais klijais, atspariais įvairioms aplinkos sąlygoms. Apsaugo nuo kenkėjų gėles, vaismedžius, lauko ir šiltnamio daržoves, įvairius vazoninius, prieskoninius, dekoratyvinius, uoginius ir kitus augalus. Naudojimas: tinka naudoti tiek lauke, tiek viduje (šiltnamiuose, namuose, žiemos soduose, oranžerijose, viešos paskirties patalpose ir kt.). Galima sukarpyti norimo dydžio dalimis. Kabinama ant šakos arba laikančios virvės, vielos, pritvirtinama prie kuoliuko ir įsmeigiama šalia augalų. Atstumas nuo saugomų augalų neturėtų viršyti 10 cm. Aukštiems augalams (agurkams, pomidorams, paprikoms ir kt.) gaudykles pritvirtinkite šiek tiek virš viršūnių. Šiltnamiuose išdėstykite ten, kur didžiausia kenkėjų patekimo į vidų rizika - prie durų, ventiliacijos angų ir pan. Monitoringo tikslais gaudyklių išdėstymo tankis šiltnamyje - 1 gaudyklė 50 m², sode ir darže - 1 gaudyklė 200 m². Gaudykles tikrinkite 1-2 kartus per savaitę. Keiskite naujomis kas 2-4 savaites, atsižvelgiant į užteršimo lygį. Gaudyklių išdėstymo tankis kenkėjų kontrolei: šiltnamyje (nedidelis išplitimas 1 gaudyklė/10 m2 didelis išplitimas 1 gaudyklė/1 m2). Sode ir darže (nedidelis išplitimas 1 gaudyklė/25 m2 didelis išplitimas 1 gaudyklė/5 m2). *Išdėstykite didžiausiose kenkėjų išplitimo vietose. Esant labai dideliam išplitimui, gaudyklių skaičių padidinkite. Galite pakabinti po keletą gaudyklių ant vaismedžių ir vaiskrūmių. Pakuotė: 20 vnt. (24X10 cm).

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasMAGNET
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    MINI MAGNET KAMBARINIŲ KENKĖJŲ GAUDYKLĖS, 1x20
    + +
    Komplekto kaina
    18,65 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.