-25%
GARDENA LIETINTUVAS AQUA S 967976201
Kodas: 4078500047999

GARDENA LIETINTUVAS AQUA S 967976201

29,99 € 22,49 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 22,49 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Tikslus ir vienodas laistymas nedidelėms vejoms.
    Mėgaukitės kiekvienu vasaros centrimetru - kartu su GARDENA svyruojančiu purkštuvu „Aqua S“. Purkštuvas užtikrina, kad jūsų veja ir augalai būtų tolygiai ir tiksliai laistomi, o proceso metu nesusidarytų balos. „Aqua S“ yra skirtas nuo 90 iki 220 m² ploto ir gali būti įmontuojamas akimirksniu.
    Tiesiog padėkite jį ant vejos ir specialiu slankikliu nustatykite atstumą nuo 7 iki 17 metrų. „Aqua S“ pločio diapazonas - maks. 13 metrų. Kai žarna bus prijungta, galėsite įjungti vandenį ir jūsų augalai bus patikimai laistomi. Tai ne tik naudinga augalams, bet ir leidžia daugiau laiko skirti mėgstamai veiklai. Patvari medžiaga su metaliniais komponentais užtikrina, kad purkštuvas tvirtai laikytųsi ant žemės. Taip pat verta paminėti, kad „Aqua S“ yra apsaugotas nuo šalčio ir UV spinduliuotės, tai reiškia, kad po naudojimo gaminį galite palikti vejoje. 5 metų gamintojo garantija dar labiau pabrėžia jo aukščiausią kokybę kartu su „Pagaminta Vokietijoje“ antspaudu. Valyti „Aqua S“ yra taip paprasta, kaip jį nustatyti. Vandens jungtis turi įmontuotą metalinį filtrą, kurį labai lengva išimti sukant jungtį. Tada tiesiog laikykite jį po tekančiu vandeniu, kad išvalytumėte. Jei ant purkštukų kaupiasi kalkės, naudokite pridedamą adatą: kitame purkštuvo gale ji yra užsukamame dangtelyje. Naudokite jį, norėdami greitai išvalyti purkštukus.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA LIETINTUVAS AQUA S 967976201
    + + +
    Komplekto kaina
    61,92 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.