-25%
GARDENA LIETINTUVAS AQUAZOOM 967976501
Kodas: 4078500048057

GARDENA LIETINTUVAS AQUAZOOM 967976501

45,99 € 34,49 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 34,49 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Tikslus ir vienodas laistymas didelėms vejoms.
    GARDENA „AquaZoom compact“ dėka ne tik sutaupysite daug jėgų laistydami daržovių ir gėlių lysves, bet ir laiko, kurį galėsite skirti maloniems užsiėmimams. Svarbiausia, kad vientisas laistymas, kurį siūlo svyruojantis purkštuvas, užtikrins, kad jūsų augalai ir daržovės klestės ir žaliuos. Tikslūs purkštukai taip pat neleis formuotis baloms. Mėgaukitės kiekvienu vasaros centimetru!
    Purkštuvas yra pritvirtintas prie apvalaus pagrindo, kuris leidžia stabiliai išlikti ant žemės. Dėl to jis ypač gerai tinka daržovių lysvėse, kad aplink jį būtų laistomi augalai. „AquaZoom compact" laistymo plotas - 9 iki 216 m². Nustatymų slankiklis leidžia lanksčiai nustatyti tiek atstumą (3–18 metrų), tiek purškimo plotį (3–12 metrų). Purkštuvas atsparus tiek šalčiui, tiek UV spinduliuotei, jam taip pat taikoma 5 metų garantija.
    Purkštuvo priežiūra tokia pati lengva kaip ir pats valdymas. Antgaliai pagaminti iš minkšto plastiko, todėl juos žymiai lengviau valyti. Jei ant jų nusėda kalkės, jas galite tiesiog nušluostyti pirštu perbraukdami per purkštukus. Be to, į vandens jungtį įmontuotas filtras nešvarumams surinkti. Jį taip pat lengvai išvalysite nuplaudami po tekančiu vandeniu.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA LIETINTUVAS AQUAZOOM 967976501
    + + +
    Komplekto kaina
    199,47 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.