-25%
LIETINTUVAS AQUA L 9679764
Kodas: 4078500048033

LIETINTUVAS AQUA L 9679764

55,99 € 41,99 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 41,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Tikslus ir vienodas laistymas didelėms vejoms
    GARDENA „Aqua L“ visuomet tinkamas pasirinkimas didelėms vejoms laistyti. Svyruojantis purkštuvas tinkamas plotams nuo 120 iki 280 m². Jis išsiskiria daugybe puikių savybių ir nuolat užtikrina vienodą laistymą, nesudarant balų. Mėgaukitės kiekvienu vasaros centimetru!
    Purkštuvą lengva naudoti ir tam nereikia jokių techninių žinių. Kiekviename purkštuve yra galimybė individualiai nustatyti nuotolį nuo 8 iki 18 metrų. Purkštuvo plotis visada išlieka maks. 16 metrų, nors taip pat galima laistyti tik iš vienos pusės. Kuriant gaminį buvo naudojamos aukštos kokybės medžiagos, apsaugančios jį nuo UV spindulių ir šalčio. Aukščiausią kokybę garantuoja ne tik 5 metų gamintojo garantija, bet ir „Made in Germany“ patvirtinimo antspaudas.
    Savaime suprantama, kad purkštuvą valyti taip pat labai patogu. Į vandens jungtį įmontuotas metalinis filtras, kurį galima nuimti ir tiesiog nuplauti po tekančiu vandeniu. Be to, bet kokias kalkių nuosėdas galima pašalinti iš purkštukų, jas pravalant specialia adata. Adatą galite rasti nuėmę užsukamą dangtelį kitame „Aqua L“ gale.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.