-25%
GARDENA TEKSTILINĖ LAISTYMO ŽARNA LIANO XTREME 3/4, 30M
Kodas: 4066407501935

GARDENA TEKSTILINĖ LAISTYMO ŽARNA LIANO XTREME 3/4, 30M

129,00 € 96,75 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 96,75 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    30 m ilgio, tvirta tekstilinė žarna, skirta greitai transportuoti daug vandens
    GARDENA tekstilinė žarna Liano™ Xtreme 19 mm (3/4") 30 m užtikrina optimalią pagalbą, jei norite greitai transportuoti daug vandens. Ji idealiai tinka ilgam, sunkiam ir sudėtingam laistymui. Didesnis skersmuo, 19 mm ( 3/4"), užtikrina didelį vandens srautą. Naudokite Liano™ Xtreme su purkštuvais ar siurbliais. Dėl iš anksto sumontuotų originalių GARDENA sistemos dalių, Liano™ žarnos jungties ir Liano™ vandens sustabdymo jungties, tvirta vandens žarna paruošta greitai naudoti. Jus sužavės didelis našumas, lankstumas ir ilgaamžiškumas. Liano™ Xtreme šias savybes įgyja dėl labai lanksčios PVC vidinės žarnos ir naujoviškos purvą atstumiančios išorinės žarnos, pagamintos iš itin atsparaus tekstilės audinio. Tai leidžia be pasipriešinimo ją perkelti nelygiu reljefu, pavyzdžiui, trinkelėmis, rožių spygliais arba palei namo sieną. Ji neužsilenkia ir gali lengvai apeiti kliūtis. Liano™ Xtreme patogiai jaučiama rankoje, nes neslysta. Galite patogiai laistyti savo sodą ilgesnį laiką, nes tekstilinė žarna yra iki 50% lengvesnė nei įprastos PVC žarnos. Žarnos lankstumas lengvai prisitaiko prie turimos sandėliavimo vietos ir padeda kompaktiškai laikyti lentynoje ar garaže. Ji turi 35 barų sprogimo slėgį ir yra atspari UV spinduliams bei šalčiui, todėl tinkama naudoti ištisus metus. Tekstilinėje žarnoje nėra kenksmingų medžiagų, todėl joje nėra ftalatų (<0,1%), taip pat kadmio, švino ir bario (<0,1%). Užsiregistravus adresu gardena.com/registration per 3 mėnesius nuo pirkimo, GARDENA suteikia ilgą 30 metų gamintojo garantiją tekstilinei žarnai Liano™ Xtreme, kuri gaminama Europoje. Sukurta ekstremalumui. Pritaikyta kasdienai. Liano™ tekstilinės žarnos.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA TEKSTILINĖ LAISTYMO ŽARNA LIANO XTREME 3/4, 30M
    + +
    Komplekto kaina
    155,69 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.