Kodas: 4066407501812

GARDENA TEKSTILINĖ ŽARNA LIANO, 15M, RINKINYS

59,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 44,99 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Paruoštas naudojimui rinkinys su 15 m ilgio, tvirta tekstiline žarna ilgam ir sudėtingam laistymui.
    GARDENA tekstilinės žarnos Liano™ Xtreme 15 m komplektas yra paruoštas naudoti iškart. Patvari Liano™ Xtreme tinka mažesniems sodams. Naudokite jį kasdieniams poreikiams, sudėtingam ir ilgam drėkinimui. Rinkinį sudaro 15 m ilgio žarna, kurios skersmuo 13 mm (1/2"), iš anksto surinktos originalios GARDENA sistemos dalys Liano™ žarnos jungtis ir Liano™ vandens stabdis, dvi čiaupų jungtys ir purkštuvas. Viena iš dviejų čiaupų jungčių turi sumažinimo jungtį, todėl galite jas galima panaudoti net trims čiaupų dydžiams. Žarną sudaro labai lanksti vidinė PVC žarna, pasižyminti optimaliomis savybėmis, ir naujoviška išorinė žarna, pagaminta iš ypač patvaraus tekstilės audinio, kuris daro Liano™ Xtreme ilgaamže. Dėl savo išskirtinių savybių novatoriška Liano™ Xtreme yra sukurta ypač sudėtingoms sodo sąlygoms. Ji yra labai tvirta, atstumianti nešvarumus ir lengvai susidoroja su nelygiais reljefais, tokiais kaip grindinio akmenys, rožių spygliai ar tempimas užkliuvus už namo sienų. Dėl puikaus lankstumo sodo žarną lengva manevruoti ant žemės ir ji nesusipina. Kitas Liano™ Xtreme privalumas yra iki 50% mažesnis svoris, palyginti su įprastomis PVC žarnomis. Tai palengvina laistymą žarna net ir ilgesnį laiką. Liano™ Xtreme lankstumas taip pat leidžia ją sandėliuoti taupant vietą, nes jis idealiai prisitaiko prie turimos vietos. Žarnos plyšimo slėgis yra 35 barai. Dėl atsparumo UV spinduliams ir šalčiui ji gali būti lauke ištisus metus. Liano™ Xtreme nėra kenksmingų medžiagų, todėl joje nėra ftalatų (<0,1%), taip pat kadmio, švino ir bario (<0,1%). Aukštos kokybės tekstilinė žarna Liano™ Xtreme gaminama Europoje, o GARDENA suteikia gaminiui 30 metų gamintojo garantiją po registracijos adresu gardena.com/registration per 3 mėnesius nuo įsigijimo. Sukurta ekstremalumui. Pritaikyta kasdienai. Liano™ tekstilinės žarnos.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA TEKSTILINĖ ŽARNA LIANO, 15M, RINKINYS
    + +
    Komplekto kaina
    166,72 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.