TIK INTERNETU
GARDENA ŽARNA PREMIUM SUPERFLEX, 1/2 20M
Kodas: 4078500001977

GARDENA ŽARNA PREMIUM SUPERFLEX, 1/2 20M

55,09 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

GARDENA žarna Premium SuperFLEX su Power Grip profiliu užtikrina puikų sujungimą su žarnos jungtimi. Dėl naujos technologijos jos susikabina lyg dantračiai. Power Grip leidžia pasiekti tai, ko ilgai norėjo sodų savininkai: patikimą sujungimą su puikia laikančiąja jėga. Šalutinis teigiamas reljefinio profilio efektas: žarną lengviau suvynioti ir ji gerai slysta. Dėl didelio tankio, aukštos kokybės spiralinio tekstilinio tinklo su dviem priešingomis kryptimis veikiančiomis spiralėmis žarna ne tik ypač gerai atlaiko slėgį ir išlaiko formą – ją galima naudoti lanksčiausiai iš visų GARDENA žarnų. Taip yra dėl didesnio spiralių skaičiaus, dėl kurio žarna tampa lankstesnė ir lengviau sutvarkoma. Ji savaime nesusimazgo ir nepersisuka. Dėl to ją galima lengvai ir lanksčiai naudoti sode. Jeigu reikia, žarną galima sistemiškai papildyti originaliomis GARDENA sistemos jungtimis ir jungiamaisiais gaminiais. Ši žarna be ftalatų, sunkiųjų metalų ir, žinoma, atspari UV spinduliams, be to, turi skaidrią, nešvarumams atsparią išorinę žarną. Dėl storų sienelių ji yra ypač saugi, tvirta ir ilgaamžė. Trūkimo slėgis: 35 bar. Garantija: 30 metų. Trūkimo slėgis
35 bar
Žarnos ilgis
20 m
Viengubos žarnos skersmuo
13 mm
"Gardena" garantijos laikotarpis
30 metų garantija

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA ŽARNA PREMIUM SUPERFLEX, 1/2 20M
+ +
Komplekto kaina
171,33 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.