-25%
GARDENA PURKŠTUVAS SLĖGINIS 5L 970461501
Kodas: 4078500051156

GARDENA PURKŠTUVAS SLĖGINIS 5L 970461501

40,99 € 30,74 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 30,74 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Ergonomiškas slėginis purkštuvas augalų priežiūrai. Su integruota kūgio anga, kad būtų lengva užpildyti, ir protektoriais, kad būtų patogu pumpuoti.
    Naudodami GARDENA 5 l "Comfort" slėginį purkštuvą, galėsite nepriekaištingai rūpintis augalais savo sode. Naudokite jį savo gėlėms, krūmams ar net medžiams - purškiamam drėkinimui, tręšimui ar augalų apsaugai, tiek cheminiu, tiek organiniu būdu. Prieš pradėdami, padidinate slėgį 5 litrų talpykloje, pumpuodami D rankeną aukštyn ir žemyn. Kadangi slėginiame purkštuve taip pat yra ergonomiškas kojų protektorius, pumpuodami visada turėsite tvirtą atramą. Norėdami gaminti savo ekologiškus augalų mišinius, receptai ir nailono filtras pridedami prie prietaiso. Naudojant šį filtrą, lengva perkošti dilgėlių nuovirą, jį naudokite norėdami apsaugoti augalus nuo kenkėjų, tokių kaip amarai. Užpildymą žymiai palengvina 12 cm kūgio anga. Kai viskas bus paruošta purškimo procesui, naudokite ergonomišką pečių paminkštinimą, kuris leis gaminį patogiai nešioti. Norėdami sužinoti, kiek skysčio dar yra bake, tiesiog pažiūrėkite į specialią permatomą juostelę ant korpuso. Purškimo antgalis patogiai telpa rankoje ir turi fiksavimo funkciją. Naudodami skirtingas purškimo funkcijas, (srovę arba purškimo dulksną) galite pasirinkti tinkamiausią būdą jūsų augalų priežiūrai.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA PURKŠTUVAS SLĖGINIS 5L 970461501
    + + +
    Komplekto kaina
    78,47 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.