TIK INTERNETU
Nauja
GARDENA RITĖ ŽARNAI ROLLUP M 970716001
Kodas: 4066407502604

GARDENA RITĖ ŽARNAI ROLLUP M 970716001

199,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

GARDENA žarnos ritė tvirtinama prie terasos RollUp M su automatinio suvyniojimo funkcija yra idealus žarnos laikymo sprendimas vidutinio dydžio sodams, montuojamas tiesiai ant terasos.

Išmanioji RollUp technologija
Dėl praktiškų fiksatorių žarna išvyniojama ir užfiksuojama norimo ilgio vietoje. Laistant lengvu žarnos galo patraukimu atlaisvinamas užraktas, todėl suveikia integruota plieninė spyruoklė, automatiškai suvyniojanti žarną. Daugiau nereikia rankomis sukioti žarnos, lankstytis ar purvinti rankų.

Vidutinio dydžio sodų laistymas iš terasos
Žarnos ritę galima pastatyti bet kurioje terasos vietoje. Universalus laikiklis sukuria tvirtą ir stabilų pagrindą ant medinių ir betoninių grindų. Dėl patogumo ją galima pasukti 360° kampu, todėl kiekvienas sodo kampelis pasiekiamas, o žarna pasisukus nesusisuka. Žarnos ilgis 20 m, todėl dėžė idealiai tinka laistyti augalus vidutinio dydžio soduose.

Lengvas išvyniojimas dėl RollControl sistemos
Dėl įmontuoto stabdžio praktiška RollControl technologija užtikrina, kad laistymo žarna būtų įtraukiama lėtai ir kontroliuojamai, taip išvengiant bet kokių pažeidimų. Integruota žarnos kreiptuvo konstrukcija taip pat užtikrina, kad žarna susisuktų tolygiai, nesusilankstytų ir nesusipainiotų.

Ištisus metus
Žarnos dėžė turi apsaugą nuo UV spindulių ir šalčio, todėl yra ypač atspari oro sąlygoms ir visada paruošta naudojimui. Žiemą dėžės nereikia išmontuoti - vietoj to ji gali būti tiesiog lauke, kol vėl bus reikalinga.

GARDENA kokybė paruošta naudoti iš karto
Terasos žarnoritėje yra 20 m ilgio kokybiška žarna, jungiamoji žarna ir originalios GARDENA sistemos dalys. Taip pat pridedamas universalus laikiklis, varžtai ir sieniniai kištukai, kad Europoje pagamintas gaminys būtų parengtas naudojimui kaip galima greičiau. GARDENA šiam gaminiui suteikia 5 metų garantiją, jei per 3 mėnesius nuo įsigijimo užsiregistruosite svetainėje gardena.com/lt/c/pagalba/gaminio-registracija. Garantijos sąlygos pateikiamos svetainėje gardena.com/lt/c/garantija.

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA RITĖ ŽARNAI ROLLUP M 970716001
+ +
Komplekto kaina
293,49 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.