TIK INTERNETU
VENTILIACINĖ JUOSTA ALU 38MMX33M
Kodas: 0000000161480

VENTILIACINĖ JUOSTA ALU 38MMX33M

22,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Polikarbonatas – puiki stiklinimo medžiaga. Jis pasižymi lengva konstrukcija, yra labai tvirtas ir patvarus, tobulai tinka daugeliui konstrukcijų tipų. Polikarbonatas yra korėtas, todėl vienintelė galinti atsirasti problema – ant sienų besikaupiantis kondensatas. Jis kenkia lakštų skaidrumui ir šiluminei izoliacijai. Laikui bėgant, lakštai pažaliuoja ir susipurvina. Tačiau „Multifoil“ sukūrė AntiDUST® juostą, kuri leis susidoroti su šia problema.
Visos AntiDUST® juostos sukurtos siekiant vieno tikslo. Mes siekiame išlaikyti jūsų polikarbonatinių lakštų švarą ir skaidrumą. Tokiu būdu galėsite mėgautis visais polikarbonatinių sistemų teikiamais privalumais.
Švarūs ir skaidrūs daugiasluoksniai (polikarbonatiniai) lakštai

Charakteristikos
MedžiagaPlienas, plastikas

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.