TIK INTERNETU
SKARIFIKATORIUS BENZININIS TEXAS PRO CUT 460B B&S CR920
Kodas: 0000000476638

SKARIFIKATORIUS BENZININIS TEXAS PRO CUT 460B B&S CR920

929,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Gamintojas
TEXAS
Variklis
Briggs&Stratton, CR950
Cilindro darbinis tūris
208 cm³
Galingumas
4,2 kW @ 3600 aps./min.
Eigos sistema
Stumiamas
Darbinis plotis
46 cm
Skarifikavimo gylis
0 - 30 mm
Peiliukų tipas
Laisvi
Peiliukų kiekis
48 vnt.
Surinktuvės talpa
Be rinktuvės
Korpusas
Plieninis
Ratai
Plastikiniai
Svoris
69 kg. Benzininis skarifikatorius Texas Pro Cut 460BS, skirtas samanų, vejos veltinio pašalinimui ir žolės aprūpinimui deguonimi, vandeniu bei kitomis reikalingomis medžiagomis.



Texas skarifikatorius komplektuojamas su galingu ir patikimu Briggs & Stratton CR950 varikliu. Skarifikatorius su 48 vnt. grūdinto plieno atšokančiais peiliukais. Plieniniai skarifikatoriaus peiliai užtikrina mechanizmo patvarumą ir ilgaamžiškumą.



Tvirtas ir profesionalus skarifikatoriaus pasižymi 46 cm darbiniu pločiu, o darbinį gylį galima greitai ir lengvai sureguliuoti 7 skirtingose padėtyse (nuo 0 iki 30 mm).



Skarifikavimas pagerina žolės augimą ir užkerta kelią samanų atsiradimui. Rekomenduojama naudoti pavasarį bei pakartoti vasaros pabaigoje arba rudens pradžioje.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTEXAS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

SKARIFIKATORIUS BENZININIS TEXAS PRO CUT 460B B&S CR920
+ + +
Komplekto kaina
1 317,18 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.