TIK INTERNETU
KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 7 SMART CONTROL
Kodas: 4054278604107

KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 7 SMART CONTROL

570,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Tiesiog prijunkite K 7 Smart Control aukšto slėgio plovimo įrenginį prie „Kärcher Home & Garden“ aplikacijos išmaniajame įrenginyje „Bluetooth“ ryšio pagalba – valymas taps dar lengvesnis ir efektyvesnis. Aplikacijoje esantis programos konsultantas pateikia praktinių patarimų ir gudrybių daugeliui valymo situacijų bei valant skirtingus objektus. Programėlės pagalba galima atrasti daugybę naudingų funkcijų, tokių kaip įrenginio paruošimo darbui instrukcijos, priežiūros ir taisymo instrukcijos, taip pat rasite greitą prieigą į „Kärcher Service“ tinklapį. Įrenginyje yra papildomos galios režimas – net įsisenėjęs purvas tampa lengvai įveikiamas. Slėgio lygius patogu nustatyti tiesiog ant purškimo pistoleto G 180 Q Smart Control su LCD ekranu arba per aplikaciją išmaniajame įrenginyje, todėl viskas tampa labai paprasta. Į komplektą įeina "3-in-1 Multi Jet" purkštukas kuris pritaikomas įvairiose situacijose nekeičiant purškimo priedų, Plug 'n' Clean ploviklių sistema, skirta lengvai pakeisti plovimo priemonę, aukštos kokybės aliuminio teleskopinė rankena, skirta lengvam įrenginio transportavimui bei patogiam aksesuarų laikymui. Techniniai duomenys
Įtampa (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Slėgis (bar/MPa) 20 - max. 180 / 2 - max. 18
Vandens srautas (l/h) max. 600
Našumas (m²/h) 60
Tiekiamo vandens temperatūra (°C) max. 60
Galia (kW) 3
Maitinimo laidas (m) 5
Svoris (be priedų) (kg) 17,4
Svoris (su pakuote) (kg) 21,9
Matmenys (I x P x A) (mm) 458 x 330 x 666
Įranga
Aukšto slėgio purškimo pistoletas: G 180 Q Smart Control
3-in-1 Multi Jet purškimo antgalis
Aukšto slėgio žarna: 10 m
Greita jungtis ant įrenginio šono
Valymo priemonės panaudojimas per: Plug 'n' Clean sistema
Teleskopinė rankena
Vandens aušinimo sistema variklyje
Minkštas krepšys
Su integruotu vandens filtru
Sodo žarnos jungtis 3/4"
Gali būti valdomas Bluetooth ryšiu

Charakteristikos
Prekinis ženklasKARCHER
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 7 SMART CONTROL
+ + +
Komplekto kaina
589,95 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.