Kodas: 0000000476386

KULTIVATORIUS TEXAS TX612TG DUAL SHAFT

668,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Gamintojas
TEXAS
Kultivatoriaus tipas
Frezos priekyje
Variklio tipas
Benzininis
Variklis
Powerline, TG725
Cilindro darbinis tūris
212 cm³
Variklio galingumas
4.0 kW
Starteris
Rankinis
Darbinis plotis
36-85 cm
Darbinis gylis
0 - 33 cm
Transmisijos pavaros
1 pirmyn / 1 atgal
Frezų skaičius
6
Frezų sukimosi greitis
110 aps/min
Reguliuojama rankena
Taip
Vertikaliai reguliuojama rankena
Taip
Horizontaliai reguliuojama rankena
Taip
Sulankstoma rankena
Taip
Kuro bako talpa
3.6 L
Svoris
59.5 kg. Kultivatorius - puikus pagalbininkas sodininkams bei daržininkams. Šis benzininis kultivatorius Texas TX612TG Dual Shaft, skirtas darbui darže. Dėka paprasto naudojimo, kultivatorius idealiai tinka dirvos kultivavimui tiek paviršiui, tiek gilesniam iki 33 cm gylio. Kultivatoriaus keturtaktis Powerline TG725D variklis yra galingas, patikimas ir lengvai prižiūrimas. Kultivatorius turi lenktus peilius, tinkančius visiems dirvos tipams, bei reguliuojamą rankeną.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTEXAS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

KULTIVATORIUS TEXAS TX612TG DUAL SHAFT
+ + +
Komplekto kaina
1 136,12 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.