Kodas: 0000000476423

PJŪKLAS AKUMULIATORINIS TEXAS CSX4000 40V

209,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Gamintojas
TEXAS
Baterijos įtampa
40 V
Baterijos tipas
Ličio jonų
Pjovimo juostos ilgis
14"/36 cm
Grandinės įtempimas
Be įrankių
Komplektacija
Be baterijos ir įkroviklio
Svoris
4 kg. exas CSX4000 - tai puikiai subalansuotas, galingas ir patikimas akumuliatorinis pjūklas, pasižymintis lengvu svoriu, maža vibracija ir minimalia priežiūra.

Akumuliatorinis pjūklas turi 1200 W variklį, kuris užtikrina aukštą pjovimo našumą, prilygstantį įprastiems benzininiams pjūklams.

Didelis grandinės sukimosi greitis (16 m/s) užtikrina greitą ir tolygų pjovimą.

Pjūklas komplektuojamas su Oregon 35 cm ilgio pjovimo juosta ir specialia pjovimo grandine, kuri pasižymi maža vibracija ir atmetimu.

Su rekomenduojamu Texas 40V / 4.0Ah akumuliatoriumi galėsite dirbti iki 40 min. (priklausomai nuo apkrovos). Standartiniu įkrovikliu akumuliatorius pilnai įkraunamas per 120 min., greituoju - 50 min.

Akumuliatorius ir įkroviklis parduodami atskirai.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTEXAS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.