TIK INTERNETU
BENZININIS PJŪKLAS TAMERPRO 2,2KW
Kodas: 5452463647417

BENZININIS PJŪKLAS TAMERPRO 2,2KW

85,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

TamerPro 2.2 benzininis pjūklas užtikrina itin patogų darbą, nes šie gamintojai supranta, kad miškininkystėje labai svarbu saugus bei tvirtas įrenginių veikimas. Su šiuo grandininiu pjūklu dirbsite saugiai, patogiai ir be jokių neplanuotų staigmenų. Šie grandininiai pjūklai idealiai tinka namų valdų savininkams. Jie pritaikyti pjovimo bei aplinkos priežiūros darbams atlikti, pavyzdžiui, šakų genėjimui ir pan.

Taip pat, rinkinyje rasite daug priedų, tokių kaip: pirštinės, akiniai, ausinės ir kiti, kas padės greičiau, saugiau ir kokybiškiau atlikti visus reikiamus darbus!

Savybės:

2,2 Kw galia
45 cm pjovimo ilgis
49,3 cm3 variklio kubatūra
2-taktis variklis
550 ml kuro bakas
260 ml tepalo bakas
Kuro mišinio santykis: 25 : 1
Svoris 5,5 kg
Maks.rekomenduojamas variklio greitis su pjovimo sistema 10000 min.
Maks.sukimosi greitis tuščiąja eiga 2800 min.
Suteikiama 1 metų garantija pjūklo varikliui.
Priedai:

Atsarginis starteris
Pjūklo juosta
Pirštinės
Akiniai
Ausinės
Pjūklo dėklas
Atsarginė grandinė
Pjūklui reikalingi įrankiai
Degalų talpa
Instrukcija.

Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.