TIK INTERNETU
BOSCH ŠAKŲ SMULKINTUVAS AXT 25TC
Kodas: 3165140465366

BOSCH ŠAKŲ SMULKINTUVAS AXT 25TC

595,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

„Turbine-Cut“ sistema užtikrina itin greitą įtraukimą
AXT 25 TC – tai daugiafunkcis smulkintuvas, galintis smulkinti viską nuo kietos medienos ir spygliuotų krūmų iki minkštų žalių augalų. Suprojektuotas skleisti mažą triukšmą ir su 2 500 W galios varikliu – šis smulkintuvas gali tyliai ir efektyviai smulkinti iki 230 kg/h našumu. Optimaliai sureguliuota „Turbine-Cut“ sistema suteikia galimybę efektyviai be strigimų smulkinti didelius sodo šiukšlių kiekius bei iki 45 mm storio šakas. Dėl nuimamo piltuvo šio smulkintuvo aukštis yra tik 67 cm, todėl jį galėsite tvarkingai sandėliuoti ir sutaupyti vietos. Techniniai duomenys
Pjovimo sistema
“Turbine-Cut” sistema
Variklio galia
2.500 W
Pjovimo galia, maks. skersmuo
45 mm
Medžiagos pralaidumas, apytikls.
230 kg/h
Pjovimo greitis
41 aps./min.
Sukimo momentas, apie
650 Nm
Masė
30,5 kg
Surinkimo krepšys
53 l
Įrankio matmenys (I x P x A):
707 x 388 x 965 mm

Charakteristikos
SpalvaŽalia
Prekinis ženklasBOSCH
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.