TIK INTERNETU
GREENWORKS STYGINĖ ŽOLIAPJOVĖ G40LTK2x
Kodas: 6952909036342

GREENWORKS STYGINĖ ŽOLIAPJOVĖ G40LTK2x

219,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Kompaktiška, 30 cm pjovimo pločio, akumuliatorinė nešiojamoji žoliapjovė „du viename“, skirta mažiems vejos plotams

Greenworks G40LT yra tvirta, lanksti 40V nešiojamoji žoliapjovė, skirta mažiems vejos plotams. Nešiojamoji žoliapjovė su pažangiu 40V ličio jonų akumuliatoriumi, užtikrina didelį našumą nepaisant kompaktiško dydžio. Patogumą garantuoja tai, kad nereikia kuro ir nėra kliūvančių elektros laidų. Tiesiog įdėkite akumuliatorių ir pjaukite žolę.

Dar niekada nebuvo taip paprasta sode pjauti žolę ir apipjauti pakraščius kaip naudojant 30 cm pjovimo pločio ir kintamo greičio nešiojamąją žoliapjovę. Su papildomu kraštų apipjovimo ratuku greitai ir tiksliai apipjausite pakraščius, užtikrindami puikų apdailinimą.

Kintamas greitis

Siekiant visapusiško nešiojamosios žoliapjovės G40LT valdymo, joje įdiegta kintamo greičio funkcija, leidžianti kontroliuoti pjovimo galvutės greitį priklausomai nuo atliekamo darbo.

Funkcija „du viename“ – žolės pjovimas ir vejos kraštų apipjovimas

G40LT nešiojamoji žoliapjovė turi besisukančią galvutę, todėl mygtuko paspaudimu galite perjungti vejos pjovimą į kraštų apipjovimą ir atvirkščiai. Didesnis 30 cm pjovimo plotis bei visiškai automatinis pjovimo lyno padavimas reiškia, kad daugiau nebus jokio vargo pailginant nešiojamosios žoliapjovės pjovimo lyną. Tiesiog atleiskite įjungimo jungiklį ir paspauskite dar kartą, kad pailgintumėte pjovimo lyną iki tinkamo ilgio.

40V grupės dalis

Greenworks G40LT nešiojamoji žoliapjovė užtikrina visišką patogumą, nes nenaudojamas benzinas ar elektros laidai, kuriais reikėtų rūpintis. Vietoje to tiesiog įdėkite pažangųjį 40V akumuliatorių – ir štai jūs pasiruošę darbui. Akumuliatorių, kuris yra Greenworks 40V grupės dalis, galima naudoti įvairiems įrankiams: vejapjovėms, gyvatvorių žirklėms, grandininiams pjūklams ir netgi akumuliatoriniams darbo įrankiams.


Privalumai

• Kompaktiška akumuliatorinė nešiojamoji žoliapjovė / vejos kraštų pjaunamoji
• Lanksti ir nesunkiai transportuojama
• Visiškai reguliuojama galvutė ir rankenos, kad naudotojui būtų patogu
• Jokių išmetamųjų dujų
• Veikia tyliai
• Jokio kuro ar laidų, kuriais reikėtų rūpintis
• Mažesnės veikimo ir priežiūros išlaidos lyginant su benzininiais ekvivalentais
• Keičiamo akumuliatoriaus sistema – 1 akumuliatorius, daug pritaikymo būdų
• Suteikiama visapusiška 3 metų garantija

Techninės savybės:

Nominali įtampa - 40V
Variklio tipas - Su šepetėliais
Svoris - 4,2 kg
Pjovimo plotis - 30 cm
Darbo laikas su (2Ah) akumuliatoriumi - < 24 min.
Darbo laikas su (4Ah) akumuliatoriumi - < 48 min.
Pjovimo lyno padavimas - Automatinis
Gėlynų apsauga - Taip
Pjovimo peilis - Ne
Teleskopinis velenas - Ne
Reguliuojama rankena -Taip

Komplektas su 2x2Ah akumuliatoriais ir krovikliu.
Charakteristikos
Prekinis ženklasGREENWORKS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.