TIK INTERNETU
GARDENA AUTOMATINIS PANARDINAMAS SLĖGINIS SIURBLYS 6100/5 INOX
Kodas: 4078500047920

GARDENA AUTOMATINIS PANARDINAMAS SLĖGINIS SIURBLYS 6100/5 INOX

299,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Patirkite aukštos kokybės GARDENA automatinio panardinamo slėginio siurblio 6100/5 inox privalumus - tai geriausias sprendimas visoms jūsų laistymo ir buitinio vandens reikmėms. Aukšto slėgio ir beveik be triukšmo dirbantis siurblys yra idealus vandens siurbimui iš didelio gylio.
Ar norite paleisti kelis purkštuvus tuo pačiu metu? Jokių problemų: panardinamas slėginis siurblys 6100/5 siūlo galimybę vienu metu naudoti iki keturių purkštuvų, kurių greitis yra iki 6100 l / val., o darbinis slėgis - 4,7 baro. Automatinio perjungimo funkcija taupo tiek vandenį, tiek energiją. Paleiskite siurblį, kai reikia vandens, ir automatiškai jį sustabdykite, kai jo nebereikia - tai yra būtent tai, ko jums reikia vandens tiekimui ir didesniam komfortui sode! Taip pat neprireiks laukti vandens, nes dėl integruoto atbulinio vožtuvo jis iškart pasiekiamas.
Jei vanduo pradeda lašėti, šis nutekėjimas yra aptinkamas: tai sustabdo siurblį ir taip apsaugo nuo pažeidimų. Nedidelio kiekio programa užtikrina sklandų darbą su mažais buitiniais prietaisais, tokiais kaip skalbimo mašina ar lašelinė laistymo sistema.
Vos 149 mm skersmens siurblį galite naudoti net šuliniuose, kurių skersmuo 150 mm. 23 m išleidimo kabelis ir ypač ilgas 20 m jungties kabelis siūlo daugybę variantų. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno korpusas ir jungtis suteikia apsaugą po vandeniu ir užtikrina pakankamą stabilumą.
Galite naudoti plūduriuojantį siurbimą su panardinamuoju slėginiu siurbliu 6100/5: Jis naudojamas, jei nuosėdos susidaro šulinio ar cisternos dugne. Su šio tipo siurbliais GARDENA siūlo išskirtinai lankstų sprendimą. Integruotas, lengvai valomas filtras apsaugo nuo užsikimšimo ar sugadinimo.
40 metų GARDENA siurblių gamybos ir vystymo patirtis kalba pati už save - dabar siurbliams suteikiama 40 mėnesių garantija, ją gausite paprasčiausiai užregistravę savo gaminį internete. Specifikacijos
Galingumas
1100 W
Didžiausias našumas
6100 l/h
Maksimalus slėgis
4.7 bar
Maksimalus panardinimo gylis
17 m
Didžiausias pakėlimo aukštis head
47 m
Maksimali skysčio temperatūra
35 °C
Kabelio ilgis
20 m
Elektrosaugos klasė
IP X8

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA AUTOMATINIS PANARDINAMAS SLĖGINIS SIURBLYS 6100/5 INOX
+ + +
Komplekto kaina
422,48 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.