TIK INTERNETU
GARDENA LIETAUS VANDENS BAKO SIURBLYS 4000/1
Kodas: 4078500047821

GARDENA LIETAUS VANDENS BAKO SIURBLYS 4000/1

69,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

GARDENA, turinti daugiau nei 40 metų vandens siurblių tobulinimo patirtį, yra rinkos lyderė ir jūsų patikimas sodininkystės sistemų prekės ženklas. GARDENA lietaus vandens bako siurblys 4000/1 padės jums sutaupyti ir panaudoti lietaus vandenį, kurį surinkote statinėje ar kitoje talpoje.
Lietaus vandens bako siurblys 4000/1 buvo sukurtas atsižvelgiant į praktiškumą, efektyvumą ir patogumą. Šis modelis pagamintas iš aukštos kokybės stiklo pluošto plastiko ir gali būti naudojamas įvairiais tikslais. Nesvarbu, ar siurblį naudojate pripildyti laistytuvui, ar purkštuvams ir dušams. Galbūt jūs taip pat norite panaudoti smulkius purkštuvus ar lašelinę laistymo sistemą? Tai įmanoma naudojant lietaus vandens bako siurblį 4000/1. Taip pat nereikia jaudintis dėl nešvarumų - integruoto ir lengvai valomo filtro dėka siurblys ir prijungimo įtaisai yra gerai apsaugoti. Kai lietaus statinė tuščia, įsijungia plūduriuojantis jungiklis, kuris apsaugo nuo pažeidimų, atsirandančių dirbant sausu veikimu. Paprasčiausiai sureguliuokite įjungimo ir išjungimo aukštį, kaip norite. Ar norite ištuštinti baseiną iki 5 mm aukščio vandens? Tada tiesiog įkiškite jungiklį, kad siurblys veiktų nuolat. Kitas svarbus komponentas yra patentuotas ir srautui optimizuotas teleskopinis vamzdis, pagamintas iš lengvo ir tvirto aliuminio. Jūs galite sureguliuoti ir jį: pritaikykite jį prie lietaus statinės ilgio, kad vanduo neišbėgtų per bako kraštą. Komplekte esantis reguliavimo vožtuvas turi keletą funkcijų. Galite naudoti ją srauto greičiui sureguliuoti arba visiškai išjungdami žarną, kad vanduo nustotų tekėti. Transportavimas taip pat labai lengvas - pakabinkite jungiamąjį kabelį ant tvirto vamzdžio ir naudokite jį kaip rankeną.
GARDENA lietaus bako siurblys 4000/1 yra nebrangus vidutinės talpos vandens siurblys, kurį galima naudoti atliekant daugybę siurbimo darbų lietaus statinėse arba tiesiog nusausinimui. Po pirkimo nepamirškite užregistruoti šio siurblio nternetu, kad galėtumėte naudotis papildoma GARDENA garantija. Naudodamiesi 40 metų patirtimi GARDENA suteikia net 40 mėnesių gamintojo garantiją. Specifikacijos
Galingumas
400 W
Didžiausias našumas
4000 l/h
Maksimalus slėgis
1.3 bar
Maksimalus panardinimo gylis
7 m
Didžiausias pakėlimo aukštis head
13 m
Maksimali skysčio temperatūra
35 °C
Kabelio ilgis
10 m
Maitinimo kabelio tipas
H05 RNF
Elektrosaugos klasė
IP X8

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA LIETAUS VANDENS BAKO SIURBLYS 4000/1
+ + +
Komplekto kaina
214,98 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.