TIK INTERNETU
GARDENA RINKINYS POTVYNIUI 9000
Kodas: 4078500062077

GARDENA RINKINYS POTVYNIUI 9000

119,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

GARDENA rinkinys potvyniui 9000 yra puiki pagalba nuleidžiant ir išpumpuojant nuotekas po potvynio. Panardinamasis nešvaraus vandens siurblys 9000 naudojamas, jei užliejamas rūsys arba reikia išsiurbti labai užterštą sodo tvenkinį. Pridedama talpa, pagaminta iš perdirbtų medžiagų, tarnauja kaip praktiškas pirminis filtras potvynių metu. Tai apsaugo patvarų siurblį nuo nešvarumų, kurie kitu atveju greitai užkimštų siurblį. Kartu su pirminio filtro dėžute siurblį galite naudoti iki 32 cm vandens lygio. Siurblys pasižymi dideliu našumu ir mažomis energijos sąnaudomis. Jame yra 300 W variklis, maksimalus tiekimo aukštis – 6 m, o slėgis – 0,6 baro. Taigi, šis efektyvus siurblys gali išpumpuoti iki 9000 litrų vandens per valandą. Nešvarumų dalelės iki maždaug 25 mm skersmens šiam siurbliui nesukels jokių problemų. Plūdinis jungiklis užtikrina, kad siurblys automatiškai įsijungtų, kai viršijamas tam tikras numatytas lygis. Kai tik lygis vėl nukrenta, jis automatiškai išjungia siurblį. Jei įstumsite jungiklį į korpusą, galimas nuolatinis rankinis valdymas. Siekiant apsaugoti variklį po vandeniu, siurblys turi grūdintą variklio veleną su dvigubu sandarinimu. Vienu paspaudimu prie įrenginio prijungsite pridedamą plokščią žarną. Žarnai suteikiama 12 metų garantija. Jos ilgis yra 10 m, o naudojant pasiekia 38 mm (1 1/2") skersmenį. Dėl 5 barų atsparumo slėgiui ir kokybiškos gamybos, žarna tinka iki 15 barų plyšimo slėgiui. Rinkinys potvyniui 9000 su panardinamuoju nešvaraus vandens siurbliu ir plokščių žarnų komplektu gali būti naudojamas įvairiems tikslams sode arba žemės ūkyje. Plokščiai žarnai naudojama medžiaga yra dviejų sluoksnių ir specialaus tinklelio. Dėl to jis apsaugotas nuo išorinių poveikių, pvz., UV spindulių. Į rinkinį įeina 0,5 m ilgio tvenkinio žarna ir atitinkama žarnos jungtis su spaustukais. Tai užtikrina, kad plokščia žarna negalėtų persilenkti ir būtų pasiektas žymiai didesnis pristatymo greitis. Siurblį, žarną ir kabelį galite laikyti praktiškoje laikymo dėžėje, kad būtų lengviau transportuoti. Registruokite gaminį internetu ir GARDENA pasiūlys pratęstą 5 metų garantiją nešvaraus vandens panardinamajam siurbliui 9000. Pajuskite GARDENA galią su siurbliais, turinčiais daugiau nei 40 metų patirties drenažo, laistymo, buitinio naudojimo srityse. Specifikacijos
Maksimalus panardinimo gylis
7 m
Maksimali skysčio temperatūra
35 °C
Kabelio ilgis
10 m
Elektrosaugos klasė
IP X8

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.