TIK INTERNETU
GARDENA SIURBLYS SU SLĖGIO REZERVUARU 3900 SILENT
Kodas: 4066407502314

GARDENA SIURBLYS SU SLĖGIO REZERVUARU 3900 SILENT

245,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Pristatome neįtikėtinai žemo triukšmo lygio siurblius, turinčius daugiau galios. Naudokite GARDENA siurblį su slėgio rezervuaru 3900 Silent kaip neatskiriamą vandens tiekimo namuose ir sode dalį. Jis leidžia naudoti lietaus vandenį arba šulinių vandenį sodui laistyti arba kaip buitinį vandenį, pavyzdžiui, tualetui ar skalbimo mašinai. Siurblys su slėgio rezervuaru įsijungia automatiškai, priklausomai nuo vandens poreikio, ir vėl išsijungia. Kadangi jis turi didelę talpyklą, veikia itin tyliai ir ekonomiškai. Slėgio siurblys yra galingas, jo tiekimo aukštis yra 43 metrai (4,3 baro) ir 3900 litrų per valandą našumas. Vidutinis, tik 650 vatų, energijos suvartojimas rodo didelį Vokietijoje sukurto siurblio su slėgio rezervuaru efektyvumą. Jis veikia palyginti tyliai, nes triukšmą mažinantis plastikinis korpusas sumažina garsą iki maksimalaus XX dB(A) garso slėgio 5 m atstumu. Guminės kojelės leidžia siurbliui tvirtai stovėti ir užtikrina žemą vibraciją veikimo metu. Pagrindą galima nepastebimai prisukti prie grindų. Siurblio 21 litro vandens bako viduje sumontuota didelio našumo membrana. Dėl to rezervuaras nereikalauja priežiūros mažiausiai penkerius metus, nereikia nei papildyti oro, nei keisti membranos. Vidinė bako danga yra pagaminta iš vandeniui atsparios, daugiasluoksnės medžiagos, kuri apsaugo korpusą nuo korozijos. Integruota jungtis tarp siurblio ir bako pagaminta iš nerūdijančio plieno. Rezultatas – visų komponentų patvarumas, o siurblys yra gerai apsaugotas. Slėgio indikatorius ir slėgio jungiklis yra integruoti į konstrukciją ir užtikrina kompaktiškus montavimo matmenis. Keraminė sandarinimo sistema ir integruotas filtras užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Filtras neleidžia purvo dalelėms patekti į energiją taupantį siurblį ar naudojamą įrangą. Praktiškas manometras visą laiką rodo esamą slėgį rezervuare, o atbulinis vožtuvas jau yra integruotas, todėl siurblys su slėginiu rezervuaru 3900 Silent yra paruoštas iš karto naudoti. Patvarus blokas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas, skirtas pavaros velenui ir dviem jungtims. Šiluminės apsaugos jungiklis apsaugo nuo variklio perkrovos. Didelė užpildymo anga ir išleidimo vožtuvas užtikrina, kad jį užpildysite ypač lengvai ir apsaugo nuo šalčio. GARDENA suteikia penkerių metų garantiją siurbliui su slėginiu rezervuaru 3900 Silent po registracijos internetu. Pajuskite GARDENA siurblių galią. Daugiau nei 40 metų buitinės, drėkinimo ir drenažo naudojimo patirtis. Galingumas
650 W
Didžiausias našumas
3900 l/h
Maksimalus slėgis
4.3 bar
Maksimalus panardinimo gylis
0 m
Didžiausias automatinio užpildymo įsiurbimas
8 m
Didžiausias pakėlimo aukštis head
43 m
Maksimali skysčio temperatūra
35 °C
Svoris
15.2 kg
Kabelio ilgis
1.5 m
Maitinimo kabelio tipas
H07 RNF
Elektrosaugos klasė
IP X4

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA SIURBLYS SU SLĖGIO REZERVUARU 3900 SILENT
+ + +
Komplekto kaina
298,97 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.