TIK INTERNETU
GARDENA SODO SIURBLYS 5600 SILENT+
Kodas: 4066407502215

GARDENA SODO SIURBLYS 5600 SILENT+

215,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Pristatome neįtikėtinai žemo triukšmo lygio siurblius, tiekiančius daugiau galios. GARDENA sodo siurblys 5600 Silent+ stebina savo dideliu našumu ir naujoviškomis savybėmis. Vos 900 vatų energijos suvartojimas, dėl efektyvios hidraulinės sistemos sutaupo energiją ir pasiekia 5600 litrų per valandą našumą, kai tiekimo aukštis yra 47 metrai (4,7 baro). Naudokite jį, norėdami patikimai siurbti vandenį iš lietaus statinės, šulinio ar cisternos iki aštuonių metrų gylio drėkinimui. Vokietijoje sukurtas Silent+ veikia išskirtinai tyliai ir vos 45 dB triukšmo lygiu 5 m atstumu dėl vandeniu aušinamos kelių pakopų technologijos. Ši technologija pašalina įprasto ventiliatoriaus poreikį, nes perteklinė šiluma išsklaidoma per vandenį. Rezultatas – maksimalus efektyvumas ir minimalus triukšmas. Kadangi Silent+ yra atsparus oro sąlygoms, jį galima palikti lauke sode visą sezoną, net ir esant nuolatiniam lietui ir drėgnam orui. Tai leidžia pastatyti jį tiesiai prie vandens šaltinio, kad vandens maršrutas būtų trumpas ir efektyvus. Guminės kojelės užtikrina patikimą stovėjimą ant žemės. Tvirtas stovas taip pat užtikrina paprastą lengvai pasiekiamo maitinimo jungiklio valdymą, kurį galite įjungti net koja. Savisaugos mechanizmai, tokie kaip variklio apsauga nuo perkaitimo ir integruotas pirminis filtras, apsaugo jūsų elektrinį siurblį nuo pažeidimų ir padidina jo ilgaamžiškumą. Tvirtas siurblys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip nerūdijančio plieno vandens ir variklio korpusas bei aliuminio rankenos. Naudodami savo vandens rezervuarą sutaupysite vertingo gėlo vandens. Tai naudinga jūsų piniginei ir aplinkai, ypač sausomis vasaromis. Sodo siurblys turi keraminį sandariklį su dviguba sandarinimo sistema ir nerūdijančio plieno velenu tarp hidraulikos ir variklio. Siurbimo jungtis ir du išėjimai, kurių vieną galima pasukti 180°, taip pat pagaminti iš nerūdijančio plieno. Jūs turite galimybę vienu metu naudoti kelis įrenginius. Norėdami ypač lengvai pripildyti patvarų siurblį ir apsaugoti jį nuo šalčio, naudokite didelę pildymo angą ir išleidimo vožtuvą. Lengvai integruokite šį sodo siurblį į GARDENA išmaniąją sistemą naudodami atskirai įsigytą išmanųjį maitinimo adapterį (art. Nr. 19095/19096-20). Jei sodo siurblį 5600 Silent+ užregistruosite internetu, GARDENA suteiks jums penkerių metų garantiją. Pajuskite GARDENA siurblių galią. Daugiau nei 40 metų buitinės, drėkinimo ir drenažo patirties. Galingumas
900 W
Didžiausias našumas
5600 l/h
Maksimalus slėgis
4.7 bar
Maksimalus panardinimo gylis
0 m
Didžiausias automatinio užpildymo įsiurbimas
8 m
Didžiausias pakėlimo aukštis head
47 m
Maksimali skysčio temperatūra
35 °C
Svoris
10 kg
Kabelio ilgis
1.5 m
Maitinimo kabelio tipas
H07 RNF
Elektrosaugos klasė
IP X4

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA SODO SIURBLYS 5600 SILENT+
+ + +
Komplekto kaina
330,73 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.