TIK INTERNETU
BOSCH VEJAPJOVĖ ROTAK 32 LI
Kodas: 3165140895422

BOSCH VEJAPJOVĖ ROTAK 32 LI

389,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Idealus pasirinkimas norint greitai ir lengvai nupjauti veją netrukdant laidams
Ši kompaktiška akumuliatorinė vejapjovė yra idealus pasirinkimas puikiam miesto kraštovaizdžiui prižiūrėti. Nevaržoma nepatogių laidų ar išmetamųjų dujų, ši vejapjovė yra belaidė su ličio jonų akumuliatoriumi. Gerai suprojektuotos „ErgoFlex“ rankenos užtikrins patogią ir sveiką kūno padėtį dirbant. „Rotak 32“ įrengta „GrassCombs“ sistema automatiškai švariai nupjauna pakraščius palei tvoras ir privažiavimus. Ji tinka vejoms lygiai nupjauti bei pakraščiams tvarkingai užbaigti, net jei žolė aukšta ir šlapia, ypač ankštose miesto erdvėse. Be to, nupjautai žolei surinkti įrengta 31 litrų žolės dėžė. Techniniai duomenys
Akumuliatoriaus tipas
Ličio jonų
Akumuliatoriaus įtampa
36 V
Akumuliatoriaus įkrovimo trukmė
70 min
Akumuliatoriaus sparčiojo įkrovimo trukmė
80 % įkraunama per 56 min.
Rekomenduojamas vejos plotas
iki 150 m²
Pjovimo zonos plotis
32 cm
Pjovimo sistema
Horizontalūs peiliai
Masė
10,4 kg
Žolės surinkimo krepšio talpa
31 l
Pjovimo aukštis
30 – 60 mm
Darbinio aukščio reguliavimas
3 pakopų, centralizuotas
Rankenos tipas
„Ergoflex“ sistema

Charakteristikos
SpalvaŽalia
Prekinis ženklasBOSCH
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.