TIK INTERNETU
Nauja
VEJOS PJOVIMO ROBOTAS SILENO+ 2000
Kodas: 407850004877

VEJOS PJOVIMO ROBOTAS SILENO+ 2000

"Gardena" garantijos laikotarpis - 24 mėn
Akumuliatorių skaičius komplekte - 1
Baterijos talpa - 2.0 Ah
Baterijos tipas - Ličio jonų
Baterijos įtampa - 18 V
Darbinio ploto pajėgumas - 2000 m²
Garso galios lygis, garantuotas (LWA) - 60 dB(A)
Informacinis skydelis - LCD ekranas su nustatymų meniu
Kabės - 400 vnt.
Kontūro laidas - 250 m
Laikmatis - Taip
Maksimalus nuolydis darbinio lauko viduje - 35 %
Pakėlimo daviklis – Taip
Papildomi peiliai – 9vnt.
Pasvirimo daviklis - Taip
PIN kodas – Taip
Pjovimo aukštis, min-max max - 60 mm
Pjovimo aukštis, min-max min - 20 mm
Pjovimo plotis - 22 cm
Pjovimo sistema - 3 laisvai besisukantys peiliukai
Signalizacija – Taip
Svoris – 8.5 kg
Tipinis pjovimo laikas po vieno įkrovimo - 65 min
Tipinis įkrovimo laikas - 60 min
Transportavimo rankena – Integruotas
Vidutinės energijos sąnaudos, naudojant maksimaliai - 10 kWh
Įkrovimo sistema - Automatinė
Gaminio aprašymas
Jūsų asmeninis robotas vejapjovė, vejoms iki 2000 m². Patirkite tikrą poilsį.
"Žinoma, tai GARDENA. Nustebsite, kokia lengva gali būti vejos priežiūra! Intuityvus GARDENA SILENO+ leidžia tiksliai išlaikyti veją būtent tokio aukščio, kokio reikia, tad galėsite mėgautis savo laisvalaikiu. Pradėjus dirbti robotui, „SensorCut“ sistemos dėka vejoje neatsiranda provėžos, dėl ko veja yra puikiai prižiūrima ir atrodo lyg žaliasis kilimas. Gaminys važiuoja taip tyliai, kad vargu ar įmanoma išgirsti jį pjaunant, kol jis pats automatiškai grįžta į įkrovimo stotį. Pjovimo laikas yra laisvai programuojamas, tai reiškia, kad robotas vejapjovė veikia tik tada, kai jums to reikia. Jūsų naujasis pagalbininkas sode taip pat yra protingas: su „SensorControl“ funkcija yra nustatoma, kaip dažnai pjauti ir ar išvis reikia pjauti. Taškinis pjovimas taip pat yra labai naudinga robotų vejapjovių savybė ir puikiai tinka dideliems bei sudėtingiems sodams. Pjovimo spiralės funkcija padės pjauti sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, po sodo baldais.
Dėl galingos galinių ratų pavaros GARDENA SILENO+ gali susidoroti su nelygia žemės danga ir net 35 % nuolydžiu. Mėgaukitės savo laisvalaikiu sode dėka GARDENA SILENO+."

Charakteristikos
SpalvaPilka
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.