-30%
MKDS CHILY SODO MUILAS KONCENTRATAS 0,5 L
Kodas: 4771315391355

MKDS CHILY SODO MUILAS KONCENTRATAS 0,5 L

5,99 € 4,19 €/ vnt.
8,39 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,19 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    CHILY SODO MUILAS KONCENTRATAS
    Paskirtis: sodo muilo koncentratas su čili ekstraktu skirtas sodo, daržo ir dekoratyvinių augalų priežiūrai. Dideliam kiekiui pagaminti.
    Efektas: Čili pipirų ekstraktu praturtintas žalias sodo muilas – pagamintas iš kalio riebalų rūgščių. Priemonė naudojama sodo, daržo ir dekoratyvinių augalų priežiūrai nuo nepageidaujamų aplinkos veiksnių.
    Naudojimas: 250 ml - 300 ml skieskite 10 l vandens. Augalus purkškite kas 14 dienų, kad pilnai sušlaptų stiebai ir viršutinė bei apatinė lapų pusės. Darbus atlikite ryte ar vakare, nevėjuotą, debesuotą dieną, esant ne aukštesnei kaip +20 °C temperatūrai. Po paskutinio purškimo turi praeiti savaitė iki derliaus skynimo. Nenaudokite tiesiogiai ant uogų ar vaisių bei žydėjimo metu. Prieš vartojimą derlių nuplaukite. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Pakuotė: 500 ml.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasMKDS
    Išfasavimas500 ml

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.