Nauja
FIX CLEAN SODO PURKŠTUVŲ PLOVIKLIS
Kodas: 4771315391539

FIX CLEAN SODO PURKŠTUVŲ PLOVIKLIS

2,69 €/ vnt.
26,90 €/ l

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,02 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    FIX CLEAN SODO PURKŠTUVŲ PLOVIKLIS
    Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą!
    Skirtas plauti purkštuvus, bakus, siurblius, filtrus, žarnas, matavimo indus po augalų apsaugos produktų panaudojimo: greitai neutralizuoja pesticidų likučius indikatorius – užterštos vietos švyti gelsvai žalsva spalva išvengiate priemaišų keičiant tirpalus. Švarus purkštuvas – saugūs augalai!
    Naudojimas.
    1. Į purkštuvą įpilkite tik švaraus vandens ne mažiau 10% rezervuaro talpos kiekio, gerai išskalaukite visomis kryptimis ir išpurkškite ant purkšto ploto. Nuplaukite purkštuvą ir iš išorės.
    2. Vėl įpilkite švaraus vandens 10% rezervuaro talpos kiekio ir reikiamą FIX clean kiekį – norma: 5ml / 1L vandens. Uždarytą purkštuvą, gerai supurtykite (apie 2 min.) visomis kryptimis. Visą tirpalą išpurkškite į atskirą talpą/indą saugioje vietoje. Šiame žingsnyje neutralizuojami pesticido likučiai.
    3. Kartokite purkštuvo skalavimą švariu vandeniu tol, kol purškiamas vanduos taps švarus be švytinčio gelsvai-žalsvo atspalvio.
    4. Purkštukus, filtrus, talpas reikia nuimti ir išvalyti atskirai, naudojant tokios pačios koncentracijos FIX clean, kokiu valėte purkštuvą.
    Pakuotė: 100 ml.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasMKDS

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.