-25%
ATAKA ROPOJANČIŲ VABZDŽIŲ INSEKTICIDAS SPRAY 500 ML
Kodas: 4771315390907

ATAKA ROPOJANČIŲ VABZDŽIŲ INSEKTICIDAS SPRAY 500 ML

6,69 € 5,02 €/ vnt.
10,04 €/ l

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 5,02 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.

    Insekticidas skirtas ropojančių vabzdžių – skruzdėlių, tarakonų, patalinių blakių, cukrinio žvyninuko, naminių prūsokų ir kt. naikinimui.
    Naudojamas patalpose (namuose, biure, sandėliuose, rūsiuose), šalia pastatų (pamatų) esančiuose plotuose ir lauke: terasose, balkonuose, įvažiavimo keliuose, takeliuose, parkavimo vietose, garažuose.
    Ataka spray gali būti naudojamas vorų naikinimui patalpose, kai vorai sukelia žmonėms nepagrįstą baimę (arachnofobiją), kai jie sukelia alergiją arba yra žinomi, kad patalpoje yra žmogui nuodingų vorų.
    Vorų naikinimui produktas negali būti naudojamas lauke. Vadovaujantis tausiojo biocidinių produktų naudojimo principais, vorų pašalinimui iš patalpų rekomenduojama pirmiausia naudoti mechaninius būdus.
    NAUDOJIMAS
    Prieš naudojimą iš patalpos išneškite maisto produktus, gyvūnų ir paukščių narvelius, akvariumus. Daiktus, kurie gali liestis su maisto produktais, uždenkite.
    Paviršius purškite maždaug 30 cm atstumu. Vieną kartą nuspaudus purkštuvo mygtuką išpurškiama maždaug 0,5 ml preparato. 10 ml produkto reikia išpurkšti 1 kv.m. plote.
    Purkšti reikia pradėti nuo atokiausios patalpos dalies, judant link išėjimo.
    Po apdorojimo patalpą reikia uždaryti 2-3 val ir vėliau maždaug 1 val. vėdinti. Jei reikia, procedūrą galima pakartoti.
    Naudojant lauke, ypatingų atsargumo priemonių imtis pučiant stipriam vėjui.
    Jeigu per 24 val. po panaudojimo pradeda lyti, procedūrą reikia pakartoti.
    Insekticidas paruoštas naudoti.
    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veikliosios medžiagos: cipermetrinas, CAS Nr. 52315-07-8, EB Nr. 257-842-9, 0,5 %; geraniolis, CAS Nr. 106-24-1, EB Nr. 203-377-1, 0,01 %.

                        
                             Atsargiai

    Pavojingumo frazė.
    Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Atsargumo frazės.  Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Stengtis neįkvėpti garų/aerozolio. Surinkti ištekėjusią medžiagą.Turinį/ talpyklą šalinti pagal nacionalinius reikalavimus.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasATAKA
    Išfasavimas500 ml

    Geriausia pirkti viską kartu!

    ATAKA ROPOJANČIŲ VABZDŽIŲ INSEKTICIDAS SPRAY 500 ML
    + + +
    Komplekto kaina
    15,50 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.