Kodas: 5907487104991

BALTIC AGRO LIMEX MOLIUSKOCIDAS 0,4 KG

9,99 €/ vnt.
24,98 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 7,49 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    LIMEX MOLIUSKOCIDAS Limex yra moliuskocidas, naudojamas salotų, kopūstinių daržovių, braškių ir dekoratyvinių augalų apsaugai nuo šliužų ir sraigių. Šis produktas taip pat gali būti naudojamas sodo takuose ir terasose. Veiklioji medžiaga: 10,0 g/kg (1,0 %) geležies fosfatas. Moliuskocido forma: paruoštas naudoti masalas (RB). Skirtas neprofesionaliajam naudojimui. Tinka naudoti ekologinėje žemdirbystėje.
    Naudojant ir saugant augalų apsaugos produktą laikytis Augalų apsaugos produktų saugojimo, tiekimo rinkai, naudojimo taisyklių.
    PRIEŠ NAUDODAMI AUGALŲ APSAUGOS PRODUKTĄ ATIDŽIAI PERSKAITYKITE NAUDOJIMO INSTRUKCIJĄ!
    VEIKIMAS. LIMEX granules šliužai ir sraigės įsisavina kaip maistą. Veiklioji medžiaga geležies fosfatas veiksmingai naikina sraiges ir šliužus. Prariję granulių, šliužai ir sraigės pasitraukia į slėptuves dirvožemyje, kur žūsta ir suyra.
    NAUDOJIMAS. Tolygiai berti / paskleisti aplink augalus jiems apsaugoti nuo sraigių ir šliužų. Neberti granulių tiesiogiai ant augalų – berti ant žemės. Apdoroti visą zoną aplink augalus, kuriuos reikia apsaugoti. Geriausių rezultatų pasieksite naudodami esant drėgnam ir šiltam orui, kai sraigės ir šliužai yra aktyviausi. Dirvožemis šiltnamiuose taip pat turi būti drėgnas, bet ne šlapias.
    Naudoti augalų vegetacijos metu nuo pavasario iki rudens, kai tik pastebimi šliužai ir sraigės ar jų daroma žala augalams. Granules tolygiai, 8–10 cm atstumu berti / paskleisti ant žemės. Neberti į krūvas arba ant augalų lapų. Imtis atsargumo priemonių produktą naudojant ant takų ir terasų akmenų pagrindu. Dėl sudėtyje esančios geležies gali atsirasti rūdžių dėmių. Nenaudoti ant laiptų. Nėra laukimo periodo tarp naudojimo ir derliaus nuėmimo. Vengti bet kokio netyčinio patekimo į aplinką. Siekiant apsaugoti vandens organizmus/netikslinius augalus nenaudoti ant nepralaidžių paviršių tokių kaip asfaltas, betonas, grindinio akmenys ar kitose situacijose, kuriuose didelė nuotėkio tikimybė. Naudoti lauke. Nenaudoti tiesiogiai ant vandens paviršiaus, jei lauke yra balų. Dėmesio! Per vieną dieną žmogus gali apdoroti ne didesnį kaip 5 arų plotą (500 m2). NORMA. Salotos, gūžiniai, lapiniai, žiediniai kopūstai auginami lauke ir šiltnamiuose braškės auginamos lauke ir šiltnamiuose dekoratyviniai augalai auginami lauke ir šiltnamiuose takai, terasos - tolygiai berti/paskleisti 300 g/100 m2 (3 g/m2) tarp augalų. 1 kg galima apdoroti 333 m2 plotą. NAUDOJIMO LAIKAS: Augalų vegetacijos metu, kai pasirodo šliužai ar sraigės. Didžiausias naudojimų skaičius - 4, minimalus laikotarpis tarp naudojimų - 14 dienų. Nenaudoti daugiau kaip 4 kartus per metus. Pakuotė: 400 g.

    Charakteristikos
    PaskirtisŠliužų ir sraigių poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasBALTIC AGRO
    Išfasavimas400 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    BALTIC AGRO LIMEX MOLIUSKOCIDAS 0,4 KG
    + + +
    Komplekto kaina
    69,96 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.