Kodas: 4771315391348

MKDS WHITE FORT PURŠKIAMAS BALTALAS 500 ML

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

WHITE FORT
PURŠKIAMAS BALTALAS
Paskirtis: naudojama kamienams ir storesnėms šakoms apsaugoti nuo: nepalankių aplinkos veiksnių, saulės spindulių, staigių temperatūros svyravimų. Tolygiai padengia tiek lygius, tiek nelygius paviršius, net ir sunkiai prieinamuose vietose.
Efektas: saulė įkaitina kamienų žievę, sužadina syvų judėjimą. Naktį šąlant medžių sultys susikristalizuoja ir susprogdina ląstelių sieneles. Žievė tokiose vietose apšąla, atšoka, atsiranda kamieno įtrūkimų ar vidinių audinių džiūvimų. Kamienų baltinimas pavėlina medžių sprogimą ir apsaugo pumpurus nuo šalnų. WHITE FORTE yra jau paruoštas naudoti, nevarva, neriekia kibirų ir teptukų, ilgai išlieka.
Naudojimas: prieš naudojimą sukratykite. Nuvalykite nuo kamienų samanas, kerpes, žievės atplaišas – jas utilizuokite. Medelius baltinkite rudenį – kai sausa, esant teigiamai oro temperatūrai, o jei nespėjote – anksti pavasarį. Rekomenduojame padengti visą medžio kamieną nuo šaknies kaklelio iki pirmosios skeleto šakos plonu WHITE FORTE sluoksniu. Purškiant pasirinkite tinkamą atstumą, kad taupiai pasidengtų kamieno paviršius. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Talpa: 500 ml.

Charakteristikos
Prekinis ženklasMKDS
Išfasavimas500 ml

Geriausia pirkti viską kartu!

GELEŽIES SULFATAS EMOLUS 100 G
+ +
Komplekto kaina
12,82 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.