-25%
Nauja
DAIGYKLA MIKROŽALUMYNAMS, ŽALIA
Kodas: 8595096985499

DAIGYKLA MIKROŽALUMYNAMS, ŽALIA

15,99 € 11,99 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 11,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    „Mungo” - tai dubenėlis, specialiai sukurtas sėkloms, riešutams ir ankštiniams augalams daiginti. Namuose galite patys užsiauginti šviežių biologinės kokybės daigų arba jaunų ūglių. Dubenėlį sudaro trys pakopos, kuriose vienu metu gali dygti 3 skirtingų rūšių sėklos. Juo lengva naudotis!
    Naudojimas
    Išbarstykite sėklas ant dubens paviršiaus ir 2 kartus per dieną palaistykite vandeniu. Užtenka vienos stiklinės.
    Vandens perteklius kaupiasi apatiniame dubenyje, kurį reikia reguliariai išpilti.
    Skirtumas tarp daigų ir mikrožalumynų
    Mikrožalumynai, arba jauni ūgliai, iš esmės yra tik dar viena daigų vystymosi stadija. Pupelės ar kitos sėklos sudygsta maždaug per 2 - 3 dieną po mirkymo. Jei leisite jiems toliau augti, penktą dieną jie taps mažais žaliais augalais - vadinamaisiais mikrožalumynais.

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.