Kodas: 4008789152220

VAZONAS CUBICO COTTAGE 30 GRANITO

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Su pintu paviršiumi CUBICO Cottage suteikia kaimišką namų jausmą. LECHUZA klasika – kaimiško stiliaus vazonai meistriškai inscenizuoja pavienius žydinčius augalus ar sodrias kompozicijas – nuo 65 cm aukščio jie tampa akį traukiančiais lauko erdvėse.
Puiki vytelių konstrukcija iš Cottage kolekcijos siūlo platų pritaikymą terasoje ar sode. Su originalia LECHUZA savaiminio drėkinimo sistema, išimamu augalų įdėklu, integruota perpildyto vandens pašalinimo funkcija ir tvirtais paviršiais Cottage kolekcijos vazonai yra idealūs partneriai bet kokiam lauko sodo sezonui. Neutralios spalvos, išimamus augalų įdėklus galima pakeisti į visus tokio paties dydžio CUBICO modelius.
CUBICO vazono vidinis įdėklas:
tvirtos ištraukiamos vazono vidinio įdėklo rankenos
lengvas transportavimas net ir aukštiems augalams
vidinį įdėklą galima lengvai išimti kartu su augalu ir perkelti esant reikalui
vazono vidinis įdėklas CUBICO 30 taip pat tinka TRIO 30 vazonui, CUBICO 40 ir ALTO vazonų įdėklai taip pat tinka CUBE 40 ir TRIO 40 vazonams
matmenys: 30 × 30 × 56 cm
spalva - granito

Charakteristikos
MedžiagaPlastikas
SpalvaJuoda
Prekinis ženklasLECHUZA
Skylutė dugneTaip

Geriausia pirkti viską kartu!

CITRINMEMEDŽIŲ GRUNTAS 3 L
+ +
Komplekto kaina
8,60 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.