11,59 € 8,69 €/ vnt.
Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis
Būklė: Yra parduotuvėse
Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 8,69 €
(Pasirinkimas kitame žingsnyje)
Dalintis
Functional Form Silikoninis šepetėlis
• Puikiai tinka lengvam kepimui
• Silikoninis šepetėlis su specialiai sukurtais šereliais, kurie geriau sulaiko skysčius.
Prekinis ženklas | FISKARS |
Šepetys plovimui, bambukas/plastikas, 23x7cm. Gamintojas: Tammer Brands Oy, Viinikankatu 36, Tampere, Suomija. Platintojas: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Vilniaus r., LT-14262 Lietuva. Tel. (+370 5) 270 9020, e. p. info@seklos.lt, zaliastotele.lt.
maku plastikinis matavimo indas, talpa 250ml.
Plastikinis indas matavimui, išmatavimai: 18x10x12cm.
„Maku“ plieninis įrankis picai pjaustyti, ergonomiška ir neslystanti rankena. Puiki priemonė pyragų ir picų mėgėjams. Patogu pjaustyti ir šviežius makaronus. Matmenys: 7,50 x 3,00 x 21,50 cm.
Įrankis obuolių šerdims išimti.
Metalinis sietelis arbatai, 7x11cm.
Metalinis kiaurasamtis, 35cm, gumuota rankena.
Metalinis matavimo indas su patogia rankena, išmatavimai: 6x8x10cm.
„Fiskars Functional Form“ spiraliniu plaktuvu lengvai išplaksite grietinėlę, padažus ir kitus skysčius.
Silikoninė mentelė bambuko kotu, 27x6 cm.
Mediniai iešmeliai kepsninėms, ilgis - 40 cm. Pakuotėje: 100vnt. Prieš naudodami mirkykite valandą. Leiskite mėsai marinuotis atskirame dubenyje. Prieš pat kepimą ant iešmelių suverkite daržoves ir mėsą. Perdirbkite lazdeles į biologines atliekas arba namų kompostą.
Metalinė kepimo lopetėlė nailoniniu galu.
Galąstuvas peiliams plastikine rankena.
Tradicinis, lengvai naudojamas mėsos termometras. Ant termometro atspausdinta orientacinė įvairių rūšių mėsos kepimo temperatūra. Rodoma ir Celsijaus, ir Farenheito temperatūra. Matmenys: 5,5x5,5x14 cm. Medžiaga: nerūdijantis plienas.
Metalinė riešutų gliaudyklė, 4 x 15 cm.
Mustang švirkštas mėsai, ypatingai aukštos kokybės. Lengva įšvirkšti įvairius skysčius į kepamus kepsnius. Korpusas ir adatos (2vnt) pagaminti iš nerūdyjančio plieno.