Nauja
STEFANPLAST DOZATORIUS BREAK RESERVE DOUBLE USE 0,65 L
Kodas: 8003507041028

STEFANPLAST DOZATORIUS BREAK RESERVE DOUBLE USE 0,65 L

2,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,99 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Break Réserve Double Function yra praktiškas vandens ir maisto dozatorius šunims ir katėms. Skaidrus bakelis su leidžia lengvai stebėti turinį. Lengvai ir greitai valomas, su neslystančiomis kojelėmis, užtikrinančiomis optimalų stabilumą.

Talpa, l: 0,65.
Vandens arba sauso maisto dozatorius katėms ir šunims.
Break Reserve dviguba funkcija yra praktiškas vandens ir maisto dozatorius katėms ir šunims. Dėl permatomo rezervuaro su matavimo skale visada galima pamatyti koks likutis. Greitai ir lengvai valomas, o integruoti neslystantys skirtukai užtikrina puikų stabilumą.

Šunims ir katėms skirti vandens ir maisto dozatoriai yra patogūs įrankiai, padedantys užtikrinti, kad jūsų augintiniai nuolat galėtų gauti šviežio maisto ir vandens, ypač kai nesate namuose. Šie dozatoriai būna įvairių stilių – nuo ​​paprastų gravitacijos tiekimo variantų iki programuojamų elektroninių dozatorių.

Pagrindinės maisto ir vandens dozatorių savybės, kurias reikia įvertinti renkantis:
Talpa: pasirinkite dozatorių, atitinkantį jūsų augintinio dydį ir mitybos įpročius. Namų ūkiams, kuriuose yra keli gyvūnai, idealiai tinka didesni dozatoriai.

Medžiaga: dozatoriai dažniausiai gaminami iš plastiko, nerūdijančio plieno arba keramikos. Nerūdijantis plienas ir plastikas be BPA paprastai yra patvaresni ir lengviau valomi.

Lengvas valymas: nuimamos dalys, galimybė plauti indaplovėje, paprastos konstrukcijos palengvina priežiūrą.

Porcijos kontrolė (maisto dozatoriams): ieškokite dozatorių, leidžiančių kontroliuoti porcijų dydį, o tai ypač svarbu naminiams gyvūnams, kuriems būtina laikytis dietos.

Automatinis prieš gravitacijos padavimą:

Automatiniai dozatoriai: programuojami, kad būtų galima duoti maistą nustatytu laiku, idealiai tinka naminiams gyvūnams, turintiems specifinį šėrimo tvarkaraštį arba porcijų valdymo poreikius.
Gravitaciniai dozatoriai: geriausiai tinka augintiniams, kuriems reikia prieigos prie maisto ir vandens visą dieną.
Neslystantis pagrindas: neleidžia dalytuvui judėti, nes gali išsilieti maistas ar vanduo.

Vandens filtravimas: kai kuriuose vandens dozatoriuose yra filtravimo sistemos, kad vanduo būtų šviežias ir švarus.

Gamintojas: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Italija.

Platintojas: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Vilniaus r., LT-14262 Lietuva. Reg.Nr.: r LT KPT 24023. Tel. (8 5) 270 9020, e. p. info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Charakteristikos
Prekinis ženklasSTEFANPLAST
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.