Kodas: 8003507995109

STEFANPLAST DUBENĖLIS BREAK 1 17X17X6H

1,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,99 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Break dubenėlis idealiai tinka užtikrinti komfortą augintinio maitinimo metu. Praktiškas, lengvai valomas ir puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Matmenys, cm: 17x17x6h.

Renkantis dubenėlius šunims ar katėms, svarbu pasirinkti variantus, tinkančius pagal dydį, mitybos įpročius ir bet kokius individualius poreikius.

Pagrindinės naminių gyvūnėlių dubenėlių savybės, į kurias reikia atsižvelgti renkantis:
Medžiaga:
Nerūdijantis plienas: patvarus, atsparus rūdims ir lengvai valomas. Jie taip pat yra neakėti, todėl yra atsparūs bakterijoms.
Keramika: stilinga ir dažnai sunki, kuri neleidžia apvirsti. Ieškokite bešvinių variantų, kuriuos galima plauti indaplovėje.
Plastikas: lengvas ir nebrangus, tačiau lengvai braižosi, todėl gali kauptis bakterijos. Rinkitės be BPA.
Silikonas: lankstus, sulankstomas ir puikiai tinka kelionėms, bet nėra idealus kasdieniam naudojimui.


Dydis: pasirinkite dubenėlio dydį, atitinkantį jūsų augintinio veislę ir mitybos įpročius. Mažesni dubenys idealiai tinka katėms ir mažiems šunims, o didesniems šunims reikia didesnių.

Neslystantis pagrindas: guminis arba silikoninis pagrindas neleidžia dubenims slysti, sumažina netvarką ir palengvina jūsų augintinio valgymą.

Pakelti dubenys: idealiai tinka vyresniems augintiniams arba tiems, kurie turi problemų su sąnariais, nes sumažina kaklo įtampą valgant ar geriant.

Lėto valgymo dubenėliai: suprojektuoti su įdubomis arba labirintais viduje, kad sulėtintų greitai valgančius, išvengtumėte užspringimo, vėmimo ar virškinimo problemų.

Lengvas valymas: reguliariam valymui patogiausia yra dubenėliai, kuriuos galima plauti indaplovėje. Lygus paviršius taip pat lengviau valyti rankiniu būdu.

Atsparumas išsiliejimui ir nuo smūgių: puikiai tinka netvarkingiems valgytojams arba energingiems naminiams gyvūnams, kurie linkę apversti dubenį.

Gamintojas: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Italija.

Platintojas: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Vilniaus r., LT-14262 Lietuva. Reg.Nr.: r LT KPT 24023. Tel. (8 5) 270 9020, e. p. info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Charakteristikos
Prekinis ženklasSTEFANPLAST
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.